Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

szakszervezet highlight_off
állami / önkormányzati vállalat highlight_off
Találatok: [26]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

HC: Metes Nokiás dobozai üresek

A HungaroControl Zrt. (HC) cáfolja és a leghatározottabban visszautasítja Metes György, az MLSzSz vezetőjének alaptalan vádaskodásait, elítéli a társaságnak és munkatársainak kárt okozó egyéni akcióját, amelyhez a vállalat egyetlen dolgozója, egyetlen légiforgalmi irányítója sem csatlakozott.

74 milliót kapott a lelépésért, ma is tanácsadó

Szerves része a BKV-ügyben a Központi Nyomozó Főügyészségen zajló büntetőeljárásnak B. Gábor, a közlekedési cégtől csaknem 74 millió forintos végkielégítéssel távozott egykori főosztályvezető, jelenlegi szakszervezeti bizalmi ügye.

Fantomtagok a BKV egyik szakszervezeténél

Újabb BKV-s ügyben vizsgálódhat a rendőrség, miután az egyik érdekvédelmi szervezethez, a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezethez állítólag úgy léptettek be embereket, hogy azok nem is tudtak róla. A szakszervezet vezetője a hvg.hu-nak azt mondta, amint tudomást szerzett az esetről, intézkedett az adatlapok visszakéréséről.

A MÁV-nál jól keresnek az érdekvédők

Összesen mintegy harmincmillió forintot fizet a MÁV havonta a cégnél működő szakszervezetek huszonnyolc tisztségviselőjének, éves szinten ez az összeg tehát 360 millió forintra rúg – derül ki a lapunk birtokába került dokumentumból.
Találatok: [26]  Oldalak:   1 2 3   >  >>