Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Szász István highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Letartóztatták a Jobbik volt vezetőjét

Előzetes letartóztatásba helyezte Szász Istvánt, a Jobbik nyékládházi szervezetének egykori elnökét és társát a Miskolci Járásbíróság. A két férfit dollár és ukrán hrivnya hamisításával is gyanúsítják. Az elkövetők beismerték tettüket.

Volt jobbikos politikust vádolhatnak pénzhamisítással

Két férfi pénzhamisítást tervezett Miskolcon, elfogták őket, ellenük pénzhamisítás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat - közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap. A Napi Gazdaság szerint a Jobbik egyik helyi politikusa az a férfi, akit társával együtt őrizetbe vett a rendőrség - a párt ezt nem erősítette meg, csak annyit tettek hozzá, hogy akiről a lap érdeklődött, már nincs a Jobbikban.

Jobbikos politikus a miskolci pénzhamisítási botrány gyanúsítottja!

Nyékládháza—Miskolc — A Jobbik egyik városi elnökét, Sz. Istvánt (59) és Miskolcon nyomdaipari üzemet működtető ismerősét, M. Istvánt (54) gyanúsítják, hogy nagy tételben – mintegy 123 millió forint értékben – hamisított amerikai dollárt és ukrán hrivnyát. A Jobbik a hírre reagálva azt közölte: a férfit 2014-ben kizárták a pártból.
Találatok: [7]  Oldalak:   1