Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Száz Magyar Falu Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Nem rokonai fizették Semjén útjait

Miközben a Fidesz–KDNP politikusai (például Rétvári Bence vagy Budai Gyula) és a kormánysajtó a hétvégén Semjén Zsolt Svédországban élő rokonainak meglátogatásával igyekezett magyarázni a miniszterelnök-helyettes luxusvadászatait, megtudtuk, épp csak a politikus családtagjai nem vettek részt a zsákmányejtő túrákon. A Magyar Nemzet birtokába került dokumentumok és fényképek tanúsága szerint Semjén Zsolt mellett csupán két állandó szereplője volt az összesen öt alkalommal megtartott skandináv vadászatoknak.

Plágiumkönyveket gyártottak az Emminek, de ez nem bűn

Nem talált semmilyen bűncselekményre utaló jelet a BRFK korrupciós és gazdasági bűnözés elleni főosztálya a pennsylvaniai állami egyetem kiadványaiból koppintott magyar mezőgazdasági oktatási könyvek ügyének kivizsgálása során. Megszüntették a nyomozást.

Amerikából nyúlták a nyúlkönyvet 31 millióért

Egy 20-25 éves amerikai mezőgazdasági projekt tankönyveit adta ki vadonatúj magyar könyvekként a Türr István Képző és Kutató Intézet az Eötvös-programban. A bruttó 31 millióért egyszerűen lekoppintották a pennsylvaniai állami egyetem kiadványait. Az uniós pályázaton kiválasztott kiadó vezetője elismerte, hogy fordítottak, azonban azzal védekezett, hogy nem szó szerint.

Milliókért magyarázza el a nyúltartást az EMMI háttérintézménye

Az LMP antikorrupciós szakszóvivője szerint a mintegy 40 milliárd forintot kezelő Türr István Képző és Kutató Intézet (TKKI) átláthatatlanul hasznosítja a forrásokat, és a legelesettebbek felzárkóztatását szolgáló uniós forrásokat "lopja el".

Luxemburgig érnek a nyulas tankönyvre adott állami tízmilliók

A szekszárdi trafikmutyibotrány kirobbantójaként ismertté vált Hadházy Ákos szerint a legelesettebbeknek szánt pénzt lopják el - átláthatatlanul. Az általa elrettentő példaként felhozott „nyúlszakmai” anyagot egy nonprofit kft. készítette, amelynek tulajdonosa – egy áttételen keresztül – egy olyan kft., amelynek székhelye a kedvező adózási klímájáról híres Luxemburgban van.
Találatok: [5]  Oldalak:   1