language

Helyek:

Szeged highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [272]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Szabó Sándor megakadályozná, hogy ingyen legyenek az egyetemi alapítványé értékes önkormányzati ingatlanok

Hét szegedi épületet adna pusziért az Orbán-kormány az SZTE-t fenntartó alapítványnak, Szeged MSZP-s képviselője ezért módosíttatná a törvényjavaslatot. Egy másik módosító indítvánnyal pedig a Lázár János-féle új beruházási őrülettörvényen finomítana.

Több mint 10 év után úgy zárult le a Szeviép-botrány, hogy nem lett vége

Jóllehet a politikai hullámokat is kavart építőipari nagyvállalat, a Szeviép 12 évig húzódó agóniája végén a hitelezők zöme hoppon maradt, egyikük milliárdos összegért perelte be a volt tulajdonost.

Mészáros Lőrinc cége által azóta sem kijavított „rejtett műszaki hibával” működik átadása óta a tram-train

Üres csövek fekszenek a földben a Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedő tram-train vágányai mentén, a MÁV-nak a jelek szerint nem sürgős, hogy az ezekbe szánt optikai kábelek a helyükre kerüljenek. Mészáros Lőrinc cége, az R-Kord Kft. lenne a javítás felelőse egy birtokunkba jutott levél szerint.

Szeged is tehet róla, hogy elúszott a bölcsődefelújításra kapott 1,2 milliárd EU-s pénz

Hiába nyert a szegedi önkormányzat 1,2 milliárd forint uniós támogatást, hiába volt eredményes a közbeszerzési eljárás bölcsődefelújításra, a győztes kivitelező cég az utolsó pillanatban nem írta alá a szerződést. Az önkormányzatnak lett volna pénze a második, drágább pályázóra is, de mivel ezt a lehetőséget előre kizárták, elúszott a felújítás és az EU-s támogatás is.

Orbánról is szó esett végül a Mini Hungary-perben

Mind az öt vádlottat bűnösnek találta a Szegedi Törvényszék a mórahalmi Mini Hungary Park ügyében 2020-ban indított büntetőperben, amely első fokon szerdán fejeződött be. „Viszontlátásra a pokolban” – mondta a szegedi ítélethirdetés után a másodrendű vádlott.

Börtönből jelentkezett be a tárgyalásra a Joób-ügy egyik vádlottja, többeket elítéltek

Hat olyan vádlott esetében hoztak ma ítéletet Szegeden Joób Márton önkormányzati képviselőék csalási ügyében, akik korábban már bűnösnek vallották magukat és megegyeztek az ügyészséggel: próbaidőt és pénzbüntetést kaptak. A tárgyalás végén a bíró kijelentette, ez még nem jelenti azt, hogy Joób bűnös volna.

Újabb 17 embert fogtak el, akik benne voltak a gyógyászati segédeszközös bűnszervezetben

Közel 250 rendőr több mint 60 helyszínen tartott kutatásokat abban a büntetőeljárásban, amelynek célja felderíteni egy gyógyászati segédeszközökkel végrehajtott csalássorozatot.

A Völner-Schadl-ügy állása: a „patrónusok” megússzák, a biznisz megy tovább

Miközben két héttel a büntetőper indulása előtt látványosan szivárognak ki Schadl György csúcsvégrehajtó és Völner Pál volt igazságügyi államtitkár korrupciós ügyének részletei, a rendszer tisztulásának semmi jele. A végrehajtók menesztése-kinevezése ma sem átlátható.
Találatok: [272]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>