language

Intézmények:

Szent Imre Kórház highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Rendőrségi nyomozás előzte meg a felmondási hullámot a Szent Imre kórház szülészetén

Egy fontos részlet kimaradt arról, hogy miért tiltotta be a választott szülésznő intézményét a Szent Imre kórház, aminek következtében az egészségügyi szakdolgozók fele felmondott. A kórház azután szigorított, hogy a szülészetet vezető orvost tanúként hallgatta ki a rendőrség. Információnk szerint sokan maszekoltak a kórházban.

Jimmy és a TEK rejtőzködő tanácsadója

A Szent Imre kórház főigazgatójának életútja különleges sikersztori, miközben a rábízott intézményt tömegesen hagyják ott az orvosok. A magát modellként és színészként is kipróbáló, pártállami időkben elbukó nőgyógyászból szokatlan sebességgel lett kórházigazgató az első Orbán-kormány idején, és bár több munkahelyén diktatórikus vezetőnek tartották, pályája miniszteri és köztársasági elnöki kitüntetésekkel kikövezve meredeken ível felfelé, hamarosan pedig újabb kulcsfontosságú pozíciót kaphat az egészségügyben.

Jobb, mint a BKV: Milliós kórházi fizetések - Itt a lista!

A legjobban fizetett fővárosi kórházigazgató bruttó bére 1,7 millió forint havonta - derül ki a Heti Válasz birtokába jutott "bérlistáról". Három kórházi vezető bére is meghaladja a BKV-vezérnek a Budapesti Közlekedési Vállalattól felvett 1,5 millió forintos illetményét.

Újabb városházi vesztegetés

Vádemelési javaslatot nyújtott be a fővárosi főügyészség a főpolgármesteri hivatal volt alosztályvezetője és csoportvezetője ellen, akiket utaztatással akart két vállalkozó megvesztegetni. A hivatalnokok érintettek az 1997-ben kirobbant vesztegetési ügyben is, amely jelenleg bírósági szakaszban van.

Városházi vesztegetés - befejeződött a vádlottak meghallgatása

Tagadta bűnösségét a Fővárosi Bíróság előtt kedden a városháza egykori osztályvezető-helyettese és egyik alkalmazottja, akiket hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntettével vádolnak...
Találatok: [6]  Oldalak:   1