Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Szentes highlight_off
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Kamupártok hamisították a csongrádi DK-vezetők ajánlásait

Politikusok aláírását is simán listáikra hamisítják a kamupártok – derült ki egy, a Magyar Nemzethez eljuttatott levélből. Jancsovics Attila, a Demokratikus Koalíció mindszenti vezetője kereste meg lapunkat azzal, hogy hat olyan párt jelöltjéhez is odabiggyesztették ajánlását, akiket biztosan nem támogatott volna.

Víz helyett gusztustalan barna trutymó folyik a bajai csapokból

2015 óta uniós támogatásból valósult meg az ivóvízminőség-javító projekt Baján és környékén. Legalábbis papíron, mert a kivitelezés nem igazán sikerült: a víz mangán- és vastartalma megnőtt, gyakran zavaros, koszos víz folyik a csapokból. Közel hatmilliárd forintot költöttek a minőségjavításra az elmúlt években, a projekt végül tavaly zárult le.

Vörös és büdös: árokba folyik a tisztított ivóvíz, amire milliárdokat költöttek

Ihatatlan, szennyezett vízre panaszkodnak azokon a településeken, ahol már két évvel ezelőtt lezárták az ivóvízminőség-javító programokat. De lesz-e következménye?

Bárányért ajánlószelvény - újabb Fideszes hangfelvételek!

Az MSZP újabb fideszes önkormányzatot leleplező hangelvételeket mutatott be.

Csalásért lecsuknak két volt kórházi vezetőt

Jogerősen három év börtönbüntetést kapott pénteken a szentesi kórház sebészeti osztályának korábbi vezetője, aki több mint kétszáz külföldi betegen hajtott végre pénzért műtéti beavatkozást úgy, hogy ezeket sürgősségi ellátásnak tüntette fel.
Találatok: [8]  Oldalak:   1