Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

Szentgyörgyvölgyi Péter lakása highlight_off

Szentgyörgyvölgyi Péter lakása

Szentgyörgyvölgyi Péter lakása

Jóval a piaci ár alatt juthatott lakásához Szentgyörgyvölgyi Péter belvárosi alpolgármester.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Zseniális érveléssel közölte az ügyészség, hogy nem nyomoz Szentgyörgyvölgyi lakása után

Egyre elképesztőbb fordulatokat vesz a belvárosi ingatlanpanama ügye.

Nyolc hónap alatt keresett 50 milliót Portik élettársa a kedvezményesen vett ingatlanon

A belvárosi önkormányzat bevett gyakorlata szerint 2011 októberében bérbe, 2011 decemberében pedig kedvezményesen, 52 millió forintért eladta Portik Tamás élettársa, Pápa Marianne Classic Immo nevű cégének a Károly körút 26 szám alatti ház egyik 212 négyzetméteres, félemeleti ingatlanát, írta a Facebookon Juhász Péter, az Együtt belvárosi képviselője.

Segítenék Szentgyörgyvölgyinek lakása visszaadásában

Szentgyörgyvölgyi Péter belvárosi polgármesternek a múlt pénteken elege lett abból, hogy a lakásvásárlása miatt folyamatosan támadják, ezért úgy döntött, hogy visszaadja az önkormányzattól kedvezményesen, kamatmentes részletre vásárolt Szerb utcai lakását.

Nem hagyják annyiban Szentgyörgyvölgyi lakásvásárlását

Az Együtt-PM társelnöke levélben kérte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökétől a Belváros-Lipótváros Önkormányzatának vagyongazdálkodásáról készült vizsgálat eredményét.

Ingatlanok barátoknak áron alul?

"A hülye is látja, hogy az alpolgármesterrel kötött adás-vételi szerződés csak Szentgyörgyvölgyinek kedvez, az önkormányzatnak - tehát a lakóknak - kifejezetten hátrányos" - írja ismert szókimondó stílusában az Együtt-PM Szövetség társelnöke, V. kerületi polgármesterjelölt Facebook-posztjában. Juhász Péter közli azt is, hogy az ügyben az ÁSZ elnökéhez fordult.

Feljelentették az V. kerületi fideszes polgármesterjelöltet

Juhász Péter, az Együtt-PM Szövetség társelnöke, V. kerületi polgármesterjelölt a Legfőbb Ügyészséghez fordult a Szerb utca 9. alatt található önkormányzati lakás "feltehető áron aluli eladása" miatt. A feljelentés kötelezettségszegés, csalás és hűtlen kezelés gyanúját valószínűsíti az ügyben.

Belvárosi históriák

Puskás András félreállásával eldőlt, hogy ki lehet Rogán Antal utódja az V. kerületben – már amennyiben megnyeri a választást, amire a baloldal megosztottsága miatt jó esélye van. A Fidesz V. kerületi szervezetének június 13-i jelöltállító gyűlésén egyhangúlag Szentgyörgyvölgyi Pétert, a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. vezetőjét választották polgármesterjelöltnek.

30 százalékos áron vehetett belvárosi luxuslakást a kerületi vagyonkezelő vezetője

Szerdán az online verzióban megjelent részlet alapján már beszámoltunk a Magyar Narancs eheti nagy leleplezéséről, a Szerb utca 9. szám alatti, javarészt önkormányzati tulajdonú házról, ahol egészen prominens bérlőkör jött össze.

Együtt-PM: Feljelentés Szentgyörgyvölgyi Péter lakásvásárlása ügyében

Az Együtt-PM feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen Szentgyörgyvölgyi Péter fővárosi, V. kerületi fideszes polgármesterjelölt lakásvásárlásával kapcsolatban – közölte az ellenzéki szövetség társelnöke.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>