Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

Szerb utca 9. highlight_off

Szerb utca 9.

Szerb utca 9.

Bár 2007-ben 110 millióért újították fel, 2013-ban újabb 107 millió forintot költött az V. kerületi önkormányzat a Szerb utca 9. alatt álló társasház szigetelésére, állítja az Együtt-PM.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Belvárosi históriák

Puskás András félreállásával eldőlt, hogy ki lehet Rogán Antal utódja az V. kerületben – már amennyiben megnyeri a választást, amire a baloldal megosztottsága miatt jó esélye van. A Fidesz V. kerületi szervezetének június 13-i jelöltállító gyűlésén egyhangúlag Szentgyörgyvölgyi Pétert, a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. vezetőjét választották polgármesterjelöltnek.

Használhatatlan garázst talált az Együtt-PM Habony lakhelye alatt

Az Együtt-PM szerint 100 millió forintos foghíjtelket tart üresen az V. kerületi önkormányzat csak azért, hogy lejárót építhessen annak a társasháznak a mélygarázsához, ahol Habony Árpád, valamint Rogán Antal kiszemelt utódja lakik.

Habony Árpád kigyulladt szaunája 50 millióba került az Együtt-PM szerint

Az Együtt-PM szerint azért hagynak üresen egy értékes foghíjtelket az V. kerületben, hogy a szomszédos ház luxuslakásának kivételezett lakói – köztük Habony Árpád tanácsadó és Rogán Antal utódjelöltje – behajthassanak a teremgarázsba. Juhász Péter szerint "Rogán az új Hunvald".

Belvárosi históriák

Figyelemre méltó lakóközösség jött össze egy önkormányzati tulajdonú, műemlékvédelem alatt álló belvárosi házban. Önkormányzati dolgozók, ismerősök bérelnek itt lakást, itt tölti mindennapjait Orbán Viktor tanácsadója, Habony Árpád, a helyi városüzemeltető cég vezetője pedig ebben a házban vett nemrég magának jókora önkormányzati ingatlant.
Találatok: [4]  Oldalak:   1