language

Helyek:

Szerbia highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [140]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Elárulta a külügy, hányszor ment helikopterrel dolgozni Szijjártó Péter

Eddig a külgazdasági és külügyminiszter öt helikopteres útjáról tudtunk, most kiderült, hogy volt még négy 2020 óta. Szijjártó Péter számításunk szerint az utóbbi években 12 millió forintot repülhetett így el.

Mészáros és Tiborcz nagybevásárlást csapott a gazdaság felpörgetésére szánt állami százmilliárdokból

Takargatni sem próbálják az érintettek, hogy a koronavírus, majd a háború okozta krízis leküzdésére szolgáló állami százmilliárdok Mészáros Lőrinc és Tiborcz István érdekeltségeinél futnak össze.

Mire megépül a Budapest-Belgrád vasút, már mindenki másfelé szállít

Már 800 milliárd forint felett jár a beruházás költsége, ami annyira megnehezíti a déli irányú vasúti fuvarozást, hogy félő, az elkészülte után sem áll helyre még a korábbi forgalom sem.

Hiába kérdezte Hadházy, a kormány nem árulja el, mennyit költött a lengyel választások befolyásolására

A külföldi politikai befolyásolást, ami ellen itthon még állami szervet, Szuverenitásvédelmi Hivatalt is létrehozta a kormány, azt Lengyelországban például maga végezte.

Több tízmillió euró is befolyhat Tiborczhoz a szerbiai irodaépület bizniszből

A Forbes Serbia szerint a számok alapján nagy üzletet csinált a magyar kormányfő veje.

Tizenegy irodaházat vett Tiborcz alapkezelője Jellinek cégétől Belgrádban

Az ügyletben közreműködő szerb ingatlan-tanácsadó szerint ez volt a legnagyobb ilyen típusú egyedi tranzakció az egész délkelet-európai térségben.

Miért egy tapasztalatlan kínai cég építi a Budapest-Belgrád vasút építését?

Ágh Péter szerint aggodalomra semmi ok, hiszen az alkalmazott gépektől a felhasznált anyagokig mindennek meg kell felelnie az EU-s szabványoknak.

12 év után derültek ki Orbánék titkos pénzosztásai

Nem nyilvános kormányhatározatokkal juttatott százmilliókat az Orbán-kormány jobbára a Fidesz politikai céljait támogató határon túli szervezeteknek – főleg Erdélybe és a Felvidékre. Csak 2011-ben 787 millió forint közpénzt osztottak így szét

Fidesz-közeli üzletasszony vezeti a magyar közpénzzel támogatott hotelprojektet

Borturizmusra, wellness- és konferencia-szolgáltatásra építené bizniszmodelljét a vajdasági Karlócán épülő új hotel, melynek létesítését a magyar állam tulajdonában lévő HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. közel 3 milliárd forinttal támogatta. A beruházást a magyarországi székhelyű Szerémség Ingatlanfejlesztő Kft. szerbiai leányvállalata valósítja meg.

Újabb 1,75 millió eurót kapott az óbecsei Hotel Experience körüli cégcsoport

Elszámolt az óbecsei Hotel Experience megépítésére elnyert támogatási összeggel a beruházó Experience Lux d.o.o., azonban a szálloda még messze nem áll készen az üzemeltetésre. Az épület alapkövét 2021-ben nagy vakuvillanások közepette helyezték el. A beruházáshoz szükséges önrészt biztosító Arthur Bergmann Hungary Zrt. igazgatósági elnöke, Gál Miklós akkor úgy fogalmazott, „2022-ben Közép-Kelet-Európa egyik legszebb sport-, konferencia- és wellnessközpontja áll majd itt, ami meg fogja változtatni ennek a térségnek a jövőképét”.
Találatok: [140]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>