Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Szigethalom highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Nem vallottak Székely ellen a tanúk

Kedden négy hónapos szünet után folytatódott a hivatali vesztegetéssel vádolt volt kisgazda, jelenleg független országgyűlési képviselő büntetőpere a Fővárosi Bíróságon. A szerdán meghallgatott tanúk többsége nem vallott Székely ellen, vagyis nem erősítették meg azt, hogy 30 millió forint kenőpénzt kért volna tőlük Székely Zoltán, vagy tudtak volna Székely 30 milliós követeléséről.

A mentelmi bizottság javasolja Székely és ellenzi Rapcsák mentelmi jogának felfüggesztését

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága egyhangú szavazással azt javasolja a parlamentnek, hogy függessze fel Székely Zoltán független képviselő mentelmi jogát. Isépy Tamás (Fidesz) a bizottság elnöke elmondta: a testület korábbi gyakorlatának megfelelően közvádas ügyekben a mentelmi jog felfüggesztését javasolja.

Gazdasági bűncselekmény gyanúja miatt tett feljelentést Székely Zoltán

Három ügyben tett ismeretlen tettes ellen feljelentést a Legfőbb Ügyészségen Székely Zoltán. Szigethalom, Szigetszentmiklós és Emőd csatornaberuházásainak dokumentumait ismételten áttekintése után gazdasági bűncselekmény, csalás és közokirat-hamisítás alapos gyanúja miatt tett feljelentést a független országgyűlési képviselő.
Találatok: [4]  Oldalak:   1