language

Akták:

Szilágyi Erzsébet Gimnázium igazgatói pályázata highlight_off

Szilágyi Erzsébet Gimnázium igazgatói pályázata

Szilágyi Erzsébet Gimnázium igazgatói pályázata

2014 augusztusában tört ki botrány az I. kerületi Szilágyi Erzsébet Gimnáziumot már évek óta vezető Bajkó Judit igazgatói pályázatának érvénytelenítése kapcsán.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Az teljesen természetes, ha az iskolakezdés után egy héttel jön az új igazgató

Szeptember 9-én, kedden elmaradtak a délutáni órák a püspökladányi Karacs Ferenc Gimnáziumban. Ez a város egyik legnagyobb intézménye, gimnázium, szakközép, szakiskola és kollégium egyben. Több, mint 100 ember dolgozik a Karacsban. 1000 gyerek tanul ott. Azért maradtak el az órák 9-én délután, mert aznap teljesen váratlanul kiderült: új igazgatót kap a suli.

A Klik kiírta, a klikes megnyerte

Az egyik újpesti iskolában a Klebelsberg Központ helyi alkalmazottja nyerte meg a Klebelsberg Központ által kiírt igazgatói pályázatot. Az ő feladata volt, hogy felvilágosítást adjon a pályázatról, sőt, az ő nevét tüntették fel a nyilvános kiírásban is kontakszemélyként. Összeszedtük, hol voltak még furcsa kinevezések. A főbb tanulságok: a minisztérium azt nevez ki, akit akar. De ha nagyon tiltakoznak, könnyen visszakozik.

Akkora balhé lett a Szilágyi körül, hogy emberminisztérium adott még egy évet az igazgatónak

Óriási botrány lett belőle, mikor az emberminisztérium érvénytelenítette az I. kerületi Szilágyi Erzsébet Gimnázium igazgatójának, Bajkó Judit vezetői pályázatát. Bajkó hosszú évek óta vezette az iskolát, az ország egyik legjobb suliját csinálta meg belőle. Pályázatát 47-1 arányban támogatta a tantestület és a szülők is, de a kerület fideszes vezetése is mellette volt.

Így szívatja meg az emberminisztérium az igazgatót, aki 10 év alatt összerakta az ország egyik legjobb gimnáziumát

Bajkó Judit hosszú évek óta vezeti a budapesti Szilágyi Erzsébet Gimnáziumot. Vezetése alatt az ország egyik legjobb középiskolája lett belőle. Mikor az előző kormányzati ciklusban központosították az oktatást, akkor az iskola diákjai és tanárai közül is sokan tiltakoztak. Most a tantestület egyes tagjai attól tartanak, hogy ezért az állásával fizethet a legendás igazgató.
Találatok: [4]  Oldalak:   1