language

Intézmények:

Szirt Építőipari Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

atlatszo.hu – Belváros-Lipótváros 4:0

Jogerősen is pert nyertünk Belváros-Lipótváros ellen. A Fővárosi Ítélőtábla másodfokon ma hirdetett ítéletet a belvárosi önkormányzat és a vagyonkezelője által ellenünk indított első helyreigazítási perben.

atlatszo.hu – Belváros-Lipótváros 3:0

Egymillióval akart lehúzni minket Rogán Antal kerületének vagyonkezelő cége. A Pesti Központi Kerületi Bíróság mai, nem jogerős ítéletével a Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. által megjelölt 1 218 760 forint helyett 274 221 forintban állapította meg a szkennelési költségtérítés összegét.

atlatszo.hu – Belváros-Lipótváros 1:0

A Fővárosi Törvényszék első fokú, nem jogerős ítéletében teljes egészében elutasította a Belváros-Lipótváros Önkormányzata és a Belváros-Lipótvárosi Vagyonkezelő Zrt. sajtóhelyreigazítási keresetét, amelyben az ötödik kerületi önkormányzat és a tulajdonában álló önkormányzati cég a “Százmilliók csókos alvállalkozóknak” című cikkünkben leírtakat szerette volna cáfolni.

Belváros-Lipótváros 1,2 millió forintért adja a közérdekű adatot

Az ötödik kerületi önkormányzat szerint a kerületben nincsenek favorizált építőipari alvállalkozók – pedig a Bau Holding 2000 Zrt. egyik közbeszerzéses munkáját már az EU is vizsgálja, a Szirt Kft. szerződéseinek szkenneléséért pedig 1,2 millió forintot kér a vagyonkezelő.
Találatok: [4]  Oldalak:   1