Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Szociális és Munkaügyi Minisztérium highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Magyarázatot várnak Simontól

Az MSZP vezetése kedden vizsgálhatja meg Simon Gábor ügyét, mivel a Magyar Nemzet információi szerint a szocialisták elnökhelyettese ismeretlen eredetű, be nem vallott vagyont tart egy ausztriai bankban. A mentelmi bizottság elnöke az ügy tisztázását várja Simontól, a Jobbik lemondásra szólította fel a szocialista politikust.

Mélyen hallgat a Négy Mancs

Egyelőre nem reagált a Négy Mancs állatvédő szervezet Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos azon levelére, amelyben arról érdeklődött az alapítványnál, miért kezdeményezte a Négy Mancs, hogy feketelistára tegyék a magyar kacsa- és libamájat.

Szűcs Erikát is beidézte a vádhatóság

Szűcs Erika volt szociális és munkaügyi minisztert is kihallgatta tanúként a moszkvai ingatlanüggyel kapcsolatban a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken.

Szűcs Erikának is hiányos az emlékezete (+videó)

Szűcs Erika egykori szociális és munkaügyi minisztert hallgatta meg pénteken a Központi Nyomozó Főügyészség a moszkvai ingatlanpanama ügyében. A miniszter a csütörtökön meghallgatott egykori kormánytagokhoz hasonlóan azt állította: nem emlékszik, hogy szóba került volna az ingatlanértékesítés a dobogókői kabinetülésen.

Szűcs Erika annyit sem mondott, mint Veres (+videó)

Nem kérdezhették a képviselők hatmilliós tanulmányáról Szűcs Erikát. Az elmúlt nyolc év kormányzati intézkedéseit vizsgáló költségvetési albizottság ülésére ugyanis a volt szocialista miniszter nem ment el. Veres János egykori pénzügyminiszter megjelent ugyan, de visszautasította, hogy egyik volt cége is belekeveredett a visszaélésgyanús rokkanttámogatási ügyekbe.

Napi hatvanezer forint tanácsokért – Csalás és hűtlen kezelés a gyanú

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó csalás és hűtlen kezelés miatt tett feljelentést két, a volt Szociális és Munkaügyi Minisztérium által megkötött szerződés ügyében Réthelyi Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium vezetője – értesült a Magyar Nemzet.

A leleplezéseknek sosem lesz végük

A héten több leleplezés is napvilágot látott. Papcsák Ferenc közpénzek elosztására hívta fel a figyelmet, míg a Fidesz a XXIII. kerületi polgármestert szólította fel lemondásra. Kirobbant az első fideszes korrupciós botrány, amihez alig kellett több mint száz nap.

"Ha Papcsáknak hasfájása van, fáradjon be a rendőrségre"

Kedden a budapesti Fehér Házban maratoni, három és félórás ülést tartott az Országgyűlés Ifjúsági, Szociális és Családügyi Bizottságnak az az albizottsága, mely – létrehozóinak szándéka szerint – az elmúlt nyolc év kormányzati intézkedéseit hivatott vizsgálni.
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>