language

Lapok:

SZOLJON highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Üresen áll az új miklósi tanuszoda, egyelőre nem lehet használni

Már hónapok óta készen áll, de még az idei tanévkezdésre sem nyitott ki a törökszentmiklósi Horváth András Tanuszoda. A térség országgyűlési képviselője szerint az átadás bürokratikus okok miatt csúszik, de ez szerinte még a héten megoldódik.

Sikkasztás: már közel kétszázan jelentették fel a céget

Mostanáig 195 feljelentést tettek a pénzügyi szolgáltatással is foglalkozó karcagi utazási irodának a károsultjai. Néptáncos gyerekek pénze is eltűnt. A Jobbik szerint ez lehet "az újabb Quaestor-ügy".

Pert indított az alvállalkozó az önkormányzat ellen

Elrendelte a nyomozást — miután a rendőrség azt elutasította — a megyei főügyészség abban az ügyben, amelyben Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke tett feljelentést nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés ügyében ismeretlen tettes ellen, mely a korábbi, jászapáti gimnáziumrekonstrukcióhoz kapcsolódik.

„Nem tudom mi lett volna, a kommandósok nélkül”

Kedden éjjel a rendőrség — erős ügyész jelenlét mellett — kilenc embert tartóztatott le Tiszabőn, akiket azzal gyanúsítanak, hogy bűnszövetkezetben, több mint kilencven rendbeli csalást követtek el, a szociálpolitikai lakástámogatások jogosulatlan igénylésével.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>