Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Tamás László highlight_off
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Miután megvette az állam a szuperkórház telkeit, ráeszméltek, hogy elég drága lesz tömegközlekedést vinni

Egy hónappal ezelőtt az állam elkezdte felvásárolni a régóta dédelgetett dél-budai szuperkórház helyszínéül kinézett telkeket. A nyolc ingatlan közül a négy legjelentősebbet egy Fidesz-közeli vállalkozótól, Tamás Lászlótól.

Megvette a budai szuperkórház telkét a kormány

Megvette a kormány a „dél-budai szuperkórház” telkét, méghozzá az eredetileg kinézett helyszínen, a XI. kerület Dobogó nevű részén. Ezzel, úgy tűnik, eldőlt, hogy a zöldmezős beruházással megvalósítandó óriásprojektre valóban a kormány által kiválasztott, ugyanakkor többek által bírált helyen kerül sor.

Új kórház, régi trükk?

Nem tudok semmit, arról nem tudok semmit, nem válaszolok – közölte lapunk érdeklődésre Tamás László Fidesz-közeli vállalkozó az újbudai Dobogó nevű városrészbe tervezett szuperkórház ügyében. Pedig, mint azt munkatársunk közölte vele, a hatályos tulajdoni lapok szerint ő maga és lánya, az általuk működtetett közös cég, valamint üzlettársuk a tulajdonosa annak a csaknem 8,8 hektáros területnek, amely pontosan az „Egészséges Budapest Program Dél-budai Centrumának” leendő helyszínén található.
Találatok: [5]  Oldalak:   1