Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Tamásné Czinege Csilla highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Lázár János élet-halál ura lesz, ha ezt meglépi a kormány

Az elnökről ne legyenek illúzióink, akárki is lesz, olyan megbízható ember kell a kormánynak, aki nem fog a fejére borítani semmit. Nem az elnök a lényeg, hanem a szervezet, és a kulcskérdés az, hogy olyanok ne maradjanak vezető pozícióban, akikkel kapcsolatban a NAV-botrányban korrupciós kockázatok merültek fel – magyarázta a hvg.hu-nak Horváth András, a NAV áfacsalási botrányt kirobbantó volt munkatársa. Szerinte ezt a struktúrát kellene szétroncsolni, ez teszi lehetővé ugyanis, hogy az adóhatóság szervezetten megvédje a legnagyobb adócsalókat, akik éves szinten alsó hangon ezermilliárd forinttal rövidítenek meg minket.

Lázár János élet-halál ura lesz, ha ezt meglépi a kormány

Röpködnek a nevek, hogy kit helyez a kormány az adóhivatal elnöki székébe. A kulcskérdés viszont az, hogy konkrétan mi lesz a NAV beígért gyökeres átalakítása, és kik kerülnek a hatóságnál kulcspozícióiba a simicskátlanító átalakítások során. Az is lehet, hogy a NAV-ot bedarálják a kormányhivatalok, magyarán Lázár János alá.

Megtalálták Vida Ildikó utódját?

Gőzerővel keresik Vida Ildikó utódját, s a jelöltek között egy komolyan vehető név is felbukkant – értesült lapunk. A poszt várományosa a jelenleg a közép-magyar­országi ré­giót irányító Tamásné Czinege Csilla lehet.
Találatok: [3]  Oldalak:   1