Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off

Személyek:

Benczéné Tóth Judit highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Torgyánék a bíróságon tanúskodtak a kazetta-ügyben

Tanúként hallgatta meg a bíróság szerdán Torgyán József egykori agrárminisztert, kisgazda pártelnököt és fiát, a kazetta-ügy tárgyalásán. A vád szerint Torgyán Attilának kenőpénzt akartak adni azért, hogy cserébe apjánál elintézzen egy százmilliós állami megrendelést. A politikus és fia tagadta, hogy tudtak volna az ügyről. A vád legfontosabb bizonyítékát, a hangfelvételt a szakértő szerint manipulálták.

Barátjának akart segíteni a kazetta-ügy vádlottja

A kazetta-ügy elsőrendű vádlottja, Benczéné Tóth Judit a szerdai tárgyaláson elismerte, hogy átvette a 3 millió forintos kenőpénzt tartalmazó borítékot, azonban nem adta át Torgyán Attilának, Torgyán József fiának, ezért nem tartja bűnösnek magát. Benczéné állítja: vádlottársának, Mittelmayer Ferencnek akart segíteni, aki jó ismerőse.

Ismét hosszabbítás kazettaügyben?

A Népszava által kirobbantott kazettaügyben befolyással üzérkedéssel gyanúsítják Torgyán József volt földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, kisgazda pártelnök fiát, Torgyán Attilát, valamint Benczéné Tóth Juditot, az ÁPV Rt. felügyelőbizottságának az FKGP által delegált tagját.

Kazettaügy: gyanúsított az ügyvédnő

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrség szervezett bűnözés elleni igazgatóságának nyomozói a Népszava által kirobbantott kazettaügyben Benczéné dr. Tóth Judit ügyvédet, az ÁPV Rt. felügyelőbizottságának kisgazdapárti tagját. A nyomozás befolyással való üzérkedés alapos gyanúja miatt indult.

Meghallgatták a koronatanút

Hat órán keresztül hallgatták meg tegnap az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságának nyomozói Deésy Gézát. A kazettabotrány önmagát is feljelentő koronatanúja részletesen beszámolt az általa rögzített megbeszélés részleteiről.

A "postás" szerepét játszó ügyvédnő az ügyészségtől várja az ügy tisztázását

Népszava által közölt kazettán szereplő "Juditka" az ÁPV Rt. egyik felügyelőbizottsági tagja, Benczéné dr.Tóth Judit, ügyvéd, akit a kisgazdapárt delegált a testületbe. A jogásznő a 90-es évek elejétől különböző állami intézményeknél dolgozott. Többek között az ÁVÜ-nél, az ÁPV Rt.-nél, az FVM-ben és a Művelődési és Közoktatási Minisztériumban.

A koronatanú állítja: a küldemény, a kenőpénz célba ért

"Megkérdezte tőlem az Attila, hogy hogy gondolom én, hogy egy ilyen bizalmi ügyben egyszerűen idegenek jönnek" - ezekkel a szavakkal igyekszik a kedélyeket csitítani a Torgyán család bizalmasának nevezett Benczéné Tóth Judit, aki egy hangfelvétel szerint hárommillió forint kenőpénzt juttatott el Torgyán Attilának, az agrárminiszter fiának.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>