Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off

Személyek:

Borbély Gábor highlight_off
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Budai befejezte, Radnótit felmentette, de egy feljelentésre még futotta

Újabb filozófuspályázat ügyében tett feljelentést az elszámoltatási kormánybiztos, Budai Gyula, aki ezzel befejezte a vizsgálatot. A pályázatok kiemelt ügyészi felügyeletet kapnak.

Budai legújabb feljelentése filozófusügyben

Ismeretlen tettes ellen jogosulatlan gazdasági tevékenység végzése és hűtlen kezelés gyanúja miatt újabb filozófusügyben tett feljelentést Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos

Filozófusügy: Budai újabb feljelentést tett

Újabb filozófuspályázat ügyében tett feljelentést a rendőrségen Budai Gyula. Ezzel már négyre tehető azon pályázatok száma, ahol szabálytalanságot találtak - hangzott el a kormánybiztos pénteki sajtótájékoztatóján.

"Az igazság nem érdekes, a besározás a vezérelv"

A Magyar Nemzet cikksorozatának vádjai szerint Heller Ágnes, Radnóti Sándor, Vajda Mihály, Steiger Kornél, Geréby György és Gábor György „liberális filozófusok” közel félmilliárd forint közpénzt „talicskáztak ki” a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivataltól az előző ciklusban.

'Heller és bandája': Szolgálóleány a disznóólban

Ricsaj és botrány, súlyos becsületsértések, légből kapott, irritáló százmilliók zajos pattogtatása faltól falig az MTA Filozófiai Kutatóintézetében a filozófusok öt évvel ezelőtt elnyert pályázati támogatásai miatt.

Jobbról is megvédik a filozófusokat

Levélben vette védelmébe az MTA Filozófiai Kutatóintézete hűtlen kezeléssel összefüggésbe hozott filozófusait Gulyás Gábor. A debreceni képzőművészeti központ, a MODEM igazgatója a levelet már másfél hete elküldte a Magyar Nemzetnek és főszerkesztő-helyettesének, de választ nem kapott rá, ezért azt Facebook-oldalán közzétette.

Kétes kutatások: megdöbbentek a filozófia hazai képviselői

Boros János, a MTA Filozófiai Kutatóintézetének igazgatója szerintBudai Gyula kormánymegbízott által tett feljelentés alapjául szolgáló tények és körülmények megfelelnek a valóságnak. - A cikkel kapcsolatban helyreigazítást közöltek.

Időzített támadás a Filozófiai Intézet ellen

Valószínűleg nem véletlenül most indított támadást a jobboldali sajtó és Budai Gyula kormánybiztos az MTA Filozófiai Kutatóintézet korábbi vezetősége, így például Gábor György korábbi igazgatóhelyettes és több munkatárs ellen.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>