Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off

Személyek:

Borovszky Tímea highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [43]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Folytatódott a Borovszky-per

„Ügyes vagy, megoldod” – a Katapult Mentorprogram korábbi programigazgatójának tegnapi vallomása szerint ezekkel a szavakkal akarta őt rávenni 600 ezer forint elsikkasztására Borovszky Tímea volt esélyegyenlőségi főosztályvezető. A tárgyalást júniusra halasztották.

Vesztegetési ügy: perdöntő lehet az igazgató szerepe (+videó)

Másodfokon tárgyalja a Fővárosi Ítélőtábla Borovszky Tímea volt esélyegyenlőségi főigazgató vesztegetési ügyét. Az asszony első fokon felfüggesztett börtönt kapott, az ítélet ellen az ügyész súlyosbításért, a védő pedig felmentésért fellebbezett.

Milliókkal támogatták saját alapítványaikat

A Hiller István vezette egykori Oktatási és Kulturális Minisztérium esélyegyenlőségi főigazgatója és főigazgató-helyettese is olyan alapítványok több millió forintos támogatásának megítélésében működött közre, amelyekben maguk is érdekeltek voltak – derül ki a lapunk birtokába került minisztériumi ellenőrzési jelentésből.

Borovszky-ügy: panasz és újabb nyomozás

Panasszal élt a Budapesti Nyomozó Ügyészségen a mentorprogram egykori igazgatója, amiért a hatóság csak vesztegetés miatt emelt vádat az Oktatási és Kulturális Minisztérium esélyegyenlőségi főigazgatója ellen. Nagy Attila szerint Borovszky Tímea hivatali visszaélést is elkövetett, amit ő dokumentumokkal igazolni tud.

Vádat emeltek Borovszky ellen

Vezető beosztású, hivatalos személy által elkövetett vesztegetés miatt vádat emelt a Budapesti Nyomozó Ügyészség a Hiller István vezette oktatási tárca esélyegyenlőségi főigazgatója ellen.

E heti korrupció - Posta székház, BKV, BA, oktatási tárca

Ez a hét is mozgalmas volt a korrupció jegyében. Nyomozást rendeltek el a posta székház ügyében, újabb fiktív szerződések a BKV-nál, kiépült kenőpénzes rendszer a Ferihegyen.
Találatok: [43]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>