Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off

Személyek:

Kinisch Andrea highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Arató Gergely felesége is alig emlékezett az alapítósdira

Újabb MSZP-s politikus, ezúttal Kinisch Andrea, Arató Gergely oktatási államtitkár felesége állt a Bács–Kiskun Megyei Bíróság elé. A párttársa, Zuschlag János nevével fémjelzett büntetőper tanújaként kellett megjelennie.

Zuschlag sok kérdésre nem válaszolt

Vagyonosodási vizsgálat folyik Zuschlag János ellen, amely tisztázhatja, miből tudott kifizetni ötvenmillió forintot kárenyhítésre vagyona zárolása után – derült ki a volt MSZP-s politikus ellen maffiavád miatt folyó perben.

Zuglói MSZP: elege lett a botrányokból az elnökség több tagjának

Lemondott a Magyar Szocialista Párt (MSZP) zuglói elnökségének öt tagja és az elnök is – tudta meg a hvg.hu. Információink szerint megelégelték a kerületben egymást követő botrányokat, amelyeknek véget akarnak vetni.

Zuschlag-sztori: jelen és múlt - Részletes beszámoló az ügyről

Az ügyészség szerint tartani lehet attól, hogy eltűnik vagy akadályozza az eljárást Bilincsben hozták ki tegnap a Kecskeméti Városi Ügyészség épületéből Zuschlag Jánost.

Zuschlag és a "bűnszervezet": ki bukik az őrizetbe vett szocialistával?

Bűnszervezetben elkövetett bűncselekménnyel gyanúsítják a szocialista politikust. Pénteken kezdeményezhetik előzetes letartóztatását. Az elmúlt napokban aktív kormánytagot is meghallgatott az ügyészség.

Ifjú zsebekben élnek - Krimikellékek a Zuschlag-ügyben

Szövevényes üzleti kapcsolatok, fantomszervezetek, eltűnt gyanúsított, lőfegyver - e krimikellékek mind felbukkantak a fiatal szocialista politikusok ellen indított, Zuschlag-ügyként elhíresült büntetőeljárásban.
Találatok: [7]  Oldalak:   1