Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off

Személyek:

Kis Miklós Zsolt highlight_off

Kis Miklós Zsolt

Kis Miklós Zsolt (1979–) közgazdász, vállalkozó. 2005-2019 között aktív érdekképviseleti szereplő (jelenleg a MAGOSZ alelnöke). 2013-2019 között a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke, 2014-2019 között államtitkár volt.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

50 milliós állami támogatást kapott az agrárállamtitkár közelében levő cég

Jókora falat esett le Kis Miklós Zsolt, az agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkárának a közelébe. Az a cég, amelyiknek a tulajdonosa volt 2014-ben, majd fél évvel később, államtitkárrá való kinevezése után átadott apjának, szálláshelyek kialakítására nyert 50 millió forintot, vette észre a Ceglédi Spotlight oknyomozó portál. Hiába adta át papíron az apjának a cég tulajdonrészét és tette meg ügyvezetőnek, alighanem van rálátása és talán ráhatása is a cég ügyeire a kormányzati tisztségviselőnek, ugyanis a cég elérhetőségénél még Kis Miklós Zsolt magán e-mail címe szerepel mind a mai napig a cégadatbázisban, és a cég székhelye ugyanaz a nyársapáti cím, amelyik az államtitkárnak és apjának is a lakcímeként van feltüntetve.

70 millió forint agrártámogatást vett fel földjeire a Miniszterelnökség agrártámogatásokért felelős államtitkára

Kis Miklós Zsolt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kis- és középvállalkozásokért felelős alelnöke volt, mielőtt 2014. június 15.-én a Lázár János keze alatt működő Miniszterelnökség agrár- és vidékfejlesztésért felelős államtitkára lett. Az agrártámogatásokért felelős államtitkár nevén összesen 96 hektárnyi külterületi telek van feltűntetve a vagyonnyilatkozatában.

3 milliót nyert friss cégével az államtitkár

Budapest — Ez aztán a sikeres vállalkozás! Éppen hogy megalapította tavaly a cégét az agrártárca egyik jelenlegi fejese, máris maximális, 3 millió forintos vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el.
Találatok: [7]  Oldalak:   1