Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off

Személyek:

Matolcsy (Vajda) Zita highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Ötmilliós havi fizetés mellé is kaptak kedvezményes hitelt Matolcsy bankjában

Két MNB-alelnök is kap nagyon olcsó hitelt a jegybanktól, és a havi 4,95 millió forintos bruttó bért felmarkoló ügyvezető igazgató is hozzájut a kedvező munkáltatói kölcsönhöz. Amíg az átlagember 8 százalékos thm-re kap személyi kölcsönt egy kereskedelmi banktól, addig az MNB-ben 1,9 százalékos kamatra osztják ezt a fajta hitelt.

Kedvezményes kölcsönből is az egyik legnagyobbat kapta Matolcsy jegybankjától Matolcsy barátnője

Havonta 20-30 ezer, összesen 900 ezer forintot nyer Vajda Zita az alacsonyabb törlesztőrészletekkel azon, hogy kedvezményes kamaton kapott kölcsönt korábbi munkahelyétől, a jegybanktól. Hiába hagyta el az intézményt, egy ideig még marad a szuperolcsó hitele. Ráadásul további 550 ezer forint hasznot is behúz azzal, hogy ennyivel kisebb lesz az adóssága. Csaknem másfél milliós "ajándék" közpénzből Matolcsy barátnőjének.

Matolcsy szeretőjét naphegyi lakáshoz is hozzásegítette az MNB

Matolcsy lényegében azonnal vitte magával a jegybankba a szeretőjét is, aki sokakhoz hasonlóan anyagilag parádésan jött ki eddig a kalandból. Most az is kiderült, hogy a jegybank jóvoltából Vajda Zita egy Naphegyen lévő lakásra is kapott kölcsönt az MNB-től, 32 millió forintot. Az MNB szerint családalapításra és hasonlókra adnak kölcsön ilyenkor, de a kölcsön részletei titkosak.
Találatok: [3]  Oldalak:   1