Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off

Személyek:

Nagy Attila highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Vesztegetési ügy: perdöntő lehet az igazgató szerepe (+videó)

Másodfokon tárgyalja a Fővárosi Ítélőtábla Borovszky Tímea volt esélyegyenlőségi főigazgató vesztegetési ügyét. Az asszony első fokon felfüggesztett börtönt kapott, az ítélet ellen az ügyész súlyosbításért, a védő pedig felmentésért fellebbezett.

Lehull a lepel az OKM-botrányról

Perdöntő részletek jutottak birtokunkba a február óta zajló korrupciós botrányból az oktatásügyi tárcánál. Havas Gábor, a Romaversitas Alapítvány egykori elnöke vall eltűnt milliókról, törvénytelen versenyeztetésről és a szocialisták elárult esélyegyenlőségi ügyéről.

Szétfolytak a romáknak szánt pénzek

A szaktárca is elismeri a Borovszky Tímea vezette terület „hiányosságait” Megrovást, fegyelmi büntetést és írásbeli figyelmeztetést osztott ki az oktatási tárca több munkatársának, mi­után lezárták a 2006–2008-as időszak nemzetiségi, kisebbségi és integrációs programjaira szánt közpénzek felhasználásának ellenőrzését.

Visszaverték: megcáfolta Mohácsi Viktóriát a miniszter

Mohácsi Viktória liberális európai parlamenti képviselő kedden egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy egy újabb korrupciógyanús ügyletre bukkant az Oktatási és Kulturális Minisztériumnál (OKM). A politikus hozzátette: gyanújáról múlt pénteken értesítette Hiller István oktatási és kulturális minisztert, aki azonnal lépett az ügyben.

Boszorkányüldözés az Oktatási Minisztériumban

Bizonytalan szóbeli vádakon kívül semmilyen konkrét alapja nincs annak az Oktatási és Kulturális Minisztériumban (OKM) kipattant botránynak, ami az esélyegyenlőségi főigazgató csütörtöki felfüggesztéséhez vezetett.
Találatok: [10]  Oldalak:   1