Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off

Személyek:

Sallai R. Benedek highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Eurómilliós uniós projektben vesz részt Sallai Róbert Benedek természetvédelmi egyesülete

2,81 millió eurós, azaz 875 millió forintos uniós finanszírozású, határokon átívelő program részese a Sallai Róbert Benedek által vezetett túrkevei Nimfea Természetvédelmi Egyesület. Sallai közlése szerint a Nimfea projektjére mintegy 240 ezer euró jut. Sallai az LMP országos elnökségének titkára, Hadházy Ákos lemondott társelnök mások mellett őt okolta, hogy ellenállt a koordinációs elképzeléseknek a választások előtt.

Tudta, hogy Kósa Lajos államtitkárának neje is egy zuckerbergi gazdasági talentum?

Az évek során 1,5 milliárdnyi támogatást felejtett ki egy fideszes politikus a vagyonnyilatkozatából

A fideszes Farkas Sándor az elmúlt években összesen 1,5 milliárd forintnyi agrártámogatást felejtett el bevallani, de nincs ezzel egyedül.

Bemutatjuk a képviselőt, aki 1,5 milliárdot tett láthatatlanná a vagyonnyilatkozataiban

Farkas azzal magyarázta a 1,5 milliárdos különbséget, hogy minden évben csak az arra az évre megítélt támogatásból már megkapott pénzeket vallotta be, a később kifizetetteket nem. Arra a felvetésünkre, hogy így viszont a támogatás egy része sehol sem jelenik meg a nyilatkozataiban, annyit felelt: „Ha most beírok 300 millióval többet, mi van akkor? Semmi.”

Lehet más az oligarcha - Sallai Róbert Benedek a kormány célkeresztjében

Akad, aki azzal vádolja az LMP-s képviselőt, hogy bevásárolta magát az Országgyűlésbe, mások a jobboldal rejtett ügynökének tartják. Az agrártárca egyenesen „oligarchaként” kezeli az izgága túrkevei paraszt-mérnököt. Fura alak: olyannak is segített földpályázatot készíteni, aki később vele szemben nyert.

Vass Krisztián: LMP: Lehet Még Pályázni

A Lehet Más a Politika (LMP) agrárpolitikusa 2014-ben ült be a parlamenti patkóba. Hogy a patkó okozta-e a bajt, nem tudni, mindenesetre az ökoliberális honatya megbokrosodott. Azóta másokat is lóvá akar tenni: szerinte a kormány a nagybirtokokat támogatja.

Kapott pénzt Sallai, de a 85 millió sehogy nem jön ki

„Ha az a kérdés, hogy mekkora állami földterületnek vagyok a bérlője akkor konkrétan 0-nak. A feleségemnek volt 20 hektárja, amihez nyert még 30-at, így 50 hektárja van, én meg kapok este otthon vacsorát, ilyen szempontból tényleg haszonélvezője vagyok a földpályázatoknak” – reagált az atv.hu-nak Sallai Róbert Benedek azokra az állításokra, melyeket Bitay Márton, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára közölt a Napi Gazdasággal.
Találatok: [9]  Oldalak:   1