Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off

Személyek:

Torgyán Attila highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Torgyánék a bíróságon tanúskodtak a kazetta-ügyben

Tanúként hallgatta meg a bíróság szerdán Torgyán József egykori agrárminisztert, kisgazda pártelnököt és fiát, a kazetta-ügy tárgyalásán. A vád szerint Torgyán Attilának kenőpénzt akartak adni azért, hogy cserébe apjánál elintézzen egy százmilliós állami megrendelést. A politikus és fia tagadta, hogy tudtak volna az ügyről. A vád legfontosabb bizonyítékát, a hangfelvételt a szakértő szerint manipulálták.

Barátjának akart segíteni a kazetta-ügy vádlottja

A kazetta-ügy elsőrendű vádlottja, Benczéné Tóth Judit a szerdai tárgyaláson elismerte, hogy átvette a 3 millió forintos kenőpénzt tartalmazó borítékot, azonban nem adta át Torgyán Attilának, Torgyán József fiának, ezért nem tartja bűnösnek magát. Benczéné állítja: vádlottársának, Mittelmayer Ferencnek akart segíteni, aki jó ismerőse.

Százmilliók törvénytelen szétosztogatásával gyanúsítható Torgyánék Kht-ja

Az Agrárinnovációs Kht. aTV2 riportja szerint soha meg nem valósult beruházásokra, nyilvánvalóan értelmetlen tanulmányokra adott milliókat, jórészt a vezetők ismerőseinek és kisgazda kádereknek A közpénzeket elosztó közhasznú társaság Torgyán József kisgazda elnök minisztersége alatt alakult a Földművelésügyi Minisztériumban, vezetője Szabadi Béla államtitkár volt.

Ismét hosszabbítás kazettaügyben?

A Népszava által kirobbantott kazettaügyben befolyással üzérkedéssel gyanúsítják Torgyán József volt földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, kisgazda pártelnök fiát, Torgyán Attilát, valamint Benczéné Tóth Juditot, az ÁPV Rt. felügyelőbizottságának az FKGP által delegált tagját.

Kazettaügy: gyanúsított az ügyvédnő

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrség szervezett bűnözés elleni igazgatóságának nyomozói a Népszava által kirobbantott kazettaügyben Benczéné dr. Tóth Judit ügyvédet, az ÁPV Rt. felügyelőbizottságának kisgazdapárti tagját. A nyomozás befolyással való üzérkedés alapos gyanúja miatt indult.

Meghallgatták a koronatanút

Hat órán keresztül hallgatták meg tegnap az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságának nyomozói Deésy Gézát. A kazettabotrány önmagát is feljelentő koronatanúja részletesen beszámolt az általa rögzített megbeszélés részleteiről.

Torgyán teljes kivizsgálást kért Orbántól fia állítólagos megvesztegetési ügyében

Torgyán József földművelési és vidékfejlesztési miniszter, kisgazdapárti elnök szerdán találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel. Torgyán fia állítólagos megvesztegetési ügyével kapcsolatban azt kérte a miniszterelnöktől: járjon közbe, hogy minél hamarabb kiderüljön az igazság. A miniszter azt állította: a Népszavában megjelent cikkekből egy szó sem igaz.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>