language

Kulcsszavak:

tanácsadás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1649]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Tízmilliós városi megbízásokkal gazdagodott Fekete Zsolt és Huszár Máté tanácsadója

A közösségi médiában terjedő városházi dokumentumok szerint rendszeres, havi 700 ezer forintos megbízási díja mellett több mint 12 millió forintot is kiszámlázott a városnak Fekete Zsolt és Huszár Máté tanácsadója, Galló Júlia. Ezért az összegért lényegében a saját baráti köréhez tartozó városi tévé számára szervezett sajtótájékoztatókat, illetve a Facebookra tett ki a városvezetés sikereit hirdető posztokat. A hírek szerint a „munkájához” egy 800 ezres Apple iMac-et is kapott.

Molnár Gyula havi 1,2 millió forintért ad tanácsokat az újbudai polgármesternek

Molnár Gyula MSZP-s politikusként 2002 és 2010 között volt a főváros XI. kerületének polgármestere. 2010-ben elbukta az önkormányzati választást a Fidesz jelöltjével szemben, aki 2019-ig vezette a kerületet. Akkor viszont a DK-s László Imre, az ellenzék közös jelöltje kapta a legtöbb szavazatot. László Imre 2022 óta foglalkoztatja tanácsadóként Molnár Gyulát, akinek kezdetben havi bruttó 800 ezer forintot, tavaly szeptember óta pedig havi bruttó 1,2 millió forintot fizet ezért az önkormányzat.

Bizonyítjuk: több mint negyvenmillió forintnyi megbízást kapott Horn Gábor köre Horn apósától, az erzsébetvárosi polgármestertől

Egy rejtélyes ügyvéd egy frissen indult Facebook-oldalon arra hívta fel a figyelmet, hogy Erzsébetváros Gyurcsány-párti polgármestere, Niedermüller Péter a volt SZDSZ-es államtitkár, saját veje üzleti köreit látta el megbízásokkal az elmúlt években. Mindeközben bizonyítani is tudjuk, hogy a megbízások összértéke meghaladta a negyvenmillió forintot.

„Budapesti Prókátor”: Gyurcsány polgármestere saját SZDSZ-es vejének köreit látta el több tíz milliós értékű szerződésekkel

Egy rejtélyes ügyvéd egy frissen indult portálon arra hívta fel a figyelmet, hogy Erzsébetváros Gyurcsány-párti polgármestere, Niedermüller Péter a volt SZDSZ-es államtitkár, saját veje üzleti köreit látta el megbízásokkal az elmúlt években.

Mészáros ügyvédje adhat jogi tanácsokat Navracsics Tiboréknak is

Vitatott körülmények között nyerte el egy állami közbeszerzési eljárás egyik részfeladatát a Mészáros Lőrinc ügyvédjeként is ismert Kertész József és ügyvédi irodája. Az eljárást még tavaly nyáron indította a Miniszterelnökség, és mindössze egy hónap volt az érdeklődőknek benyújtani az ajánlatukat – ennek ellenére az öt részfeladatból álló közbeszerzésre egészen sokan jelentkeztek.

Napi 295 ezer forintért szerződtette vendégkutatónak a kormányközeli intézet a jobboldali brit újságírót

Egy internetes videókonferencián vett részt egy magyar kormányközeli intézet vendégkutatójaként Douglas Murray három éve. A migráció kérdésében Orbán Viktor pártját fogó brit szerzőt az adófizetők pénzéből fizették, huszonhét napra több mint hétmillió forintot kapott.

Tanácsadó cégben lett tulajdonos Magyar Péter

A cég korábban nem végzett érdemi tevékenységet.

Völner kinevezése után megakadt a végrehajtói kar egyik legnagyobb szerződése

Évek óta új szoftvert kellene használnia a Magyar Bírósági Végrehajtói Karnak, mégis a régivel dolgoznak, amelyről tudják, hogy elavult és sebezhető. Pedig milliárdokért készült egy új, csak nem fizették ki teljesen, így most pereskednek. A Schadl György vezette kar történetének legdrágább beszerzése után kutatva felbukkant Völner Pál, Rogán találmányos cége, a szerverterembe pedig betört a víz.

Három év alatt 714 százalékos növekedés - mit tudnak ezek a NER-cégek?

A szinte semmiből pillanatok alatt százmilliárdos árbevétel – ezt produkálta az a két kommunikációs cég, amelyeket Magyar Péter állami hátszelű túlárazással vádol, és amelyeknek az utcai óriásplakát-kampányai elől 2017 óta elmenekülni is lehetetlen volt.
Találatok: [1649]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>