language

Kulcsszavak:

tanácsadás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1551]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Érdekes céghálót találtunk a Csák János miniszternek havi 1,5 millióért tanácsokat adó nő körül

Nem árulja el a Csák János vezette tárca, hogy miért esett a választásuk a piacon ismeretlen Avian Fund Kft.-re, amelynek havi 1,5 millió forintot fizetnek tanácsadásért. A cégtulajdonos Marencsák Kitty férjének vállalkozásai azonban még érdekesebbek. Králik Samu Péternek az USA-ban is volt, és Szlovákiában ma is van több céges érdekeltsége, ahogyan itthon is. Ezekben a cégekben olyan személyeket találunk, mint a KISZ KB egykori titkára, egy Orbánnal fotózkodó századvéges-fidelitasos, vagy éppen egy fideszes képviselő unokaöccse.

Havi másfél millióért ad bizalmas politikai tanácsokat Csák Jánosnak a 30 éves filmproducer

Három hónapja él az alig ötszáz lelkes, Nógrád megyei Egyházasdengelegre bejegyzett Avian Fund Kft. szerződése a kulturális és innovációs tárcával, de máris megkereste vele a vállalkozás az egész tavalyi bevételét. A cégtulajdonos 30 éves filmproducer „bizalmi jellegű” tanácsokat ad Csák János miniszternek.

Tavaly tízezer órányi tanácsot és havonta 16 közvélemény-kutatást vásárolt Palkovics minisztériuma a Századvégtől

„Palkovics László minisztériuma óránként bruttó 50 ezer forintot fizet a Századvég tanácsaiért” – tette közzé Hadházy Ákos a Korrupcióinfó nevű oldalán. A képviselő a Palkovics László által vezetett Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) tanácsadói szerződéseit vizsgálta.

Kilenc nap alatt elvégzett egyhavi munkát Fricz Tamás CÖF-alapító, 873 ezer forintot kapott a Sándor-palotától

Közérdekű adatigényléssel igyekeztünk többet megtudni Fricz Tamás havi csaknem 900 ezer forintos megbízatásáról. A CÖF alapítója a köztársasági elnök fellépéseivel kapcsolatos dokumentumokat, médiamegjelenéseket vizsgálta nyolc hónapon át. Hogy ennek van-e köze a készülő Áder-kötethez, azt a Sándor-palota nem árulta el.

Elárulta a kormány, miért kínált havi egymilliárdot "Mr. Oroszországnak

Palkovics László tárcája szerződött a kiváló német és orosz kapcsolatokkal bíró, Mr. Oroszországként is ismert Klaus Mangold üzletember cégével. Ám a szerződésben szereplő teljes összegre már nem számíthat.

Havi 873 ezer forintért adott tanácsot a köztársasági elnöknek a CÖF szóvivője

Egymilliárd forintos plusz keretet adott a kormány Novák Katalin hivatalának. Hogy konkrétan mire, és mi indokolja a költekezést, rejtély, a Köztársasági Elnöki Hivatal ugyanis nem válaszolt a megkeresésünkre. A nyilvános adatokból annyi kiderült, hogy havonta milliók mentek ügyvédekre és tanácsokra. Arról, hogy Fricz Tamás milyen tanácsokat adott havi 873 ezer forintért, a politológust hiába kérdeztük.

Ferihegy visszavásárlásához adott volna 8,2 milliárdért tanácsot Klaus Mangold

A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér visszavásárlásával kapcsolatos tanácsadásra szerződött 2021 végén az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Mangold Consultinggal – árulta el a Telex kérdésére az ITM jogutódja. Mivel azonban a vásárlás a pénzügyi környezet megváltozása miatt nem jött össze, a szerződés teljes keretösszegét sem fogják felhasználni.

Nem tudni, mire fizetett az állam 8,2 milliárd forintot pár hónap alatt „Mr. Oroszországnak”

Egyelőre nem tudni mire, de 8,2 milliárd forintos keretszerződést kötött tavaly az Innovációs és Technológiai Minisztérium a jó orosz kapcsolatai miatt Mr. Oroszországként ismert Klaus Mangold üzletember tanácsadó cégével. A továbbra is Palkovics László vezette, de már Technológiai és Ipari Minisztériumnak nevezett tárca még nem válaszolt a hvg.hu-nak arra, milyen tanácsok érnek havi egymilliárd forintot.
Találatok: [1551]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>