Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

távközlés highlight_off

Intézmények:

Deutsche Telekom highlight_off
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Ez nem sajtónak való vidék

A szektor nyereségét elszippantó, büntető jellegű reklámadó, illetve az Origo, a vezető hazai portál főszerkesztőváltása is azt bizonyítja, hogy a kormányalakítás idején különösen nehéz idők járnak a médiára. Közös a két történetben, hogy egyaránt megzavarták a Sanoma-csoport eladását, illetve azt a tervet, amely szerint a Sanoma digitális portfóliója az Origóval integrálódna.

Alkuk és cáfolatok

Piszkos üzletet kötött a Magyar Telekom és a kormány még tavaly, s alkujuk egyik következménye a mind nagyobb botránnyá dagadó, a hét elején kirobbant Origo-ügy – így összegezhető a 444.hu tegnap megjelent cikke, amely meglehetősen súlyos vádakat fogalmaz meg a telekommunikációs céggel és a kabinettel szemben, a Telekom azonban határozottan cáfol.

Deutsche Telekom: Ez az Origo belső ügye

"A Deutsche Telekom számára a sajtó- és szólásszabadság elidegeníthetetlen alapjog, amely semmilyen módon nem kérdőjelezhető meg. Az Origo a Magyar Telekom tulajdonában van, és függetlenül dolgozik. Az ottani személyzeti változások a belső átalakítás következményei, amelyekre a Deutsche Telekom semmikor semmilyen befolyást nem gyakorolt. Ez az Origo belső ügye" – válaszolta a Deutsche Telekom egy német blog megkeresésére.

Milliárdokba fáj a Magyar Telekomnak a korrupciós botrány

A Magyar Telekom megegyezett az USA Igazságügyi Minisztériumával és az amerikai tőzsdefelügyeletével (SEC) a társasággal kapcsolatos vizsgálatokkal kapcsolatban.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>