language

Személyek:

Teleki-Szávai Krisztina highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Csak a tankerület dolgozói kaptak jutalmat, a tanárok nem

A Gyulai Tankerületi Központ 35 vezető beosztású és egyéb munkatársa kapott 2021-ben motivációs jutalmat, összesen 21 millió forintot. Ebből a legfelső vezetés 5 milliót, annak kibővített köre 10-et. A közös bérkeret ellenére a tankerülethez tartozó intézmények vezetőinek és tanárainak semmi sem jutott.

Elmarasztalta a NAIH a Gyulai Tankerületi Központot, mert titkolni próbálták a kiosztott jutalmakat

A Narancs.hu újságírója még június elsején kezdeményezett vizsgálatot az adatvédelmi hatóságnál, mert a Gyulai Tankerületi Központ többszöri kérdésre sem árulta el, mekkora jutalmakat kaptak az intézmény és a hozzá tartozó iskolák vezetői.

Több mint kétmilliós prémiumot kaptak a Klebelsberg Központ vezetői

Időt húzva, sokadik próbálkozásra és csak az ellenük kezdeményezett adatvédelmi vizsgálat után akkor is göngyölített adatokat adott meg a Klebelsberg Központ és a tankerületi központok a Narancs.hu és a Momentum közérdekű adatigénylésére. Arra voltunk kíváncsaik, hogy mekkora prémiumot, szóhasználatuk szerint motivációs elismeréseket vettek fel a közoktatás vezetői. Kiderült: a 15 fős vezetői állomány 34,2 milliós elismerésben részesült.

Nem derül ki a tankerület válaszából, mekkora jutalmat kaptak a vezetőik

Hosszas titkolózás után válaszolt csak adatigénylésünkre a gyulai tankerület. Amit küldtek, abból nem derül ki konkrétum az év végi jutalmak visszás voltát illetően.

Időhúzásra játszva titkolják a tankerületi vezetők milliós motivációs jutalmait

A tankerületi központok a veszélyhelyzetre hivatkozva húzzák a válaszadást arra a kérdésre, hogy az elmúlt év végén milyen összegű motivációs jutalmakat kaptak az intézményvezetők, valamint az országos és területi oktatásirányítás vezetői. A pedagógusokat meg bejglivel, esetleg pár ezer forintos könyvutalvánnyal „jutalmazták”.
Találatok: [5]  Oldalak:   1