Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Terézvárosi Közterület-felügyelet highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Vádemelés 8 korrupt kerékbilincselő ellen

A Budapesti Nyomozó Ügyészség vádat emelt F. Kálmán, a Terézvárosi Közterület-felügyelet volt vezetője és további 7 társa ellen vezető beosztású hivatalos személy által hivatali helyzetével visszaélve, üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntette és hivatali visszaélés bűntette miatt.

Terézvárosi kerékbilincs-botrány: jegyző és alpolgármester a gyanúsítottak között

Felbujtóként elkövetett hivatali visszaéléssel gyanúsította meg az ügyészség a terézvárosi jegyzőt és az egyik alpolgármestert a kerékbilincsek fizetés nélküli leszerelése miatt folyó eljárásban.

A Centrum egészét is vizsgálhatják a terézvárosi kerékbilincselési ügy miatt

A Centrum Kft. teljes ténykedésére kiterjedhet a VI. kerület közterület-felügyeletének vezetője elleni nyomozás. Farkas Kálmánt a rendőrség szerint a kft. jelentős kenőpénzzel biztatta minél több kerékbilincselésre.

Nyomoznak-e a Centrum után?

Az ügyészség tájékoztatásából arra lehet következtetni, hogy a Centrum Parkoló Rendszer Kft. vesztegethette meg a VI. kerületi közterület-felügyelet vezetőjét, hogy a hatóság tegyen minél több kerékbilincset az autókra - mondta az InfoRádió által megkérdezett ügyvéd.

Korrupt főfelügyelőt fogtak Terézvárosban

Újabb korrupt főfelügyelőt értek tetten a rendőrök, ezúttal a Terézvárosi Közterület-felügyelet vezetőjét, Farkas Kálmánt vették őrizetbe a rendőrök, a gyanú szerint 2008-ban és 2009-ben havonta 500–800 ezer forintot kapott azért, hogy kerékbilincselésre ösztönözze a VI. kerületi közterület-felügyelőket.

Vesztegetésen érték a közterület-felügyelet vezetőjét

Vezető beosztású, hivatalos személy által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetéssel gyanúsítja a Budapesti Nyomozó Ügyészség a terézvárosi kerületi közterület-felügyelet vezetőjét; a férfi előzetes letartóztatásáról szerdán dönt a bíróság.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>