language

Személyek:

Tímár György highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Tímár György nem emlékszik arra, hogy Deésy Géza az ügyfele lett volna

Torgyán József Tímár György mielőbbi meghallgatását kezdeményezte a "kazetta-ügyben", mert a képviselő korábban Deésy Géza jogi képviselője volt. Deésy készítette a magnófelvételt arról a megbeszélésről, mely során Torgyán Attilához hárommillió forintot juttattak el, a pályázati támogatás elnyerésének zálogaként.

A rendőrségen a kenőpénzkazetta

A Fővárosi Főügyészség a feljelentés kiegészítését rendelte el a Népszava által a Legfőbb Ügyészségnek eljuttatott kazetta ügyében, és ennek teljesítésével az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóság nyomozó főosztályát bízta meg. Torgyán József az Info Rádióban a hírre úgy reagált, jól tette az ügyészség, hogy ezt a döntést hozta.

"Megrémültek, hogy tönkreteszem a kisgazdapártot"

Deésy Géza, a kazettaügy koronatanúja válaszol Torgyán Józsefnek: -Tudom, hogy bűncselekményt követtem el, de ehhez nem mérhető annak a nagyságrendje, amit föltárok.

Torgyán szerint Deésy Géza több bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható

Torgyán József szerint a "kazetta-ügyben" elhíresült koronatanú, Deésy Géza a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter ellen irányuló "hamisan vádoló csoport" vezetője. Torgyán József állította: Deésy megzsarolta a miniszter titkárságvezetőjét, de emellett még más bűncselekményekkel is gyanúsítható.

Guruló rubelek II.

Találatok: [5]  Oldalak:   1