Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Topolánszky Ákos highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Topolánszky: miért felelt Mesterházy Attila?

A Zuschlag-perben, elsőfokon, hamarosan ítélet várható. Miközben a Gyurcsány vezette Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztériumban „double checking”-gel, dupla ellenőrzéssel felügyelték a helyettes államtitkárok pályázatokkal kapcsolatos pénzügyi döntéseit, Zuschlag és csapata ál-civil szervezetek révén zsákszámra hordta ki a pénzt a minisztériumból.

Zuschlag-per: Mesterházyt emlegeti Topolánszky

A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztériumban, majd az utódszervezeteinél Mesterházy Attila államtitkár érvényesítette a pályázatok esetén a politika érdekeit – többek között erről számolt be Topolánszky Ákos tanú a Zuschlag-per szerdai tárgyalásán.

Zuschlag-per: Mesterházy ellen vallott Topolánszky

Mesterházy Attila politikai államtitkár az ifjúsági ügyekre erõs hatással volt - mondta a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó perben tanúkénti meghallgatásán Topolánszky Ákos, aki a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium kábítószerügyi koordinációért felelõs helyettes államtitkáraként dolgozott 1999 januárjától 2003 októberéig.

Zuschlag-per: Topolánszky ellentmondott Mesterházynak

A Zuschlag-per szerdai tárgyalásán Topolánszky Ákos egykori ifjúsági minisztériumi helyettes államtitkár megerősítette korábbi állítását, amely szerint a nemrég az MSZP kormányfőjelöltjeként megnevezett Mesterházy Attila államtitkárként érvényesítette a pályázatoknál a politika érdekeit.

Zuschlag-per: Topolánszkyt betegség miatt nem hallgatják ki

Bár Topolánszky Ákos, a Gyermek-, Ifjúsági- és Sportminisztérium (GYISM) volt helyettes államtitkára egy interjúban arról beszélt, hogy Gyurcsány és Mesterházy is utasításokat adott neki, az ügyészségen nem beszélt, most pedig betegség miatt maradt el a tanúkihallgatása.

Beszólt az ügyésznek a Zuschlag-perben tanúskodó Szilvásy

Egy csípős megjegyzéssel fejezte be tanúskodását a Zuschlag-perben Szilvásy György, aki szerint az ügyészt a tévékamerák motiválták, amikor egy lehallgatásról kérdezte.

Fidesz: van miről beszélnie Mesterházynak a Zuschlag-perben

A Fidesz feltételezése szerint azért nem nevezte meg eddig az MSZP Mesterházy Attilát a párt miniszterelnök-jelöltjének, mert megvárják jövő heti, tanúkénti kihallgatását a Zuschlag-ügyben.

Pert vesztett Rákosi és Alács a hvg.hu-val szemben

Elutasította a Fővárosi Bíróság (FB) Rákosi Ferencnek és Alács Tibornak a több mint fél évtizeddel ezelőtti, Gyurcsány Ferenc vezette ifjúsági minisztérium vezető beosztású munkatársainak Topolánszky Ákossal, a tárca akkori helyettes államtitkárával és a hvg.hu-val szembeni keresetét első fokon, nem jogerősen csütörtökön.

Szilvásyt és Topolánszyt idézte a bíróság a GYISM-perekben

A fél évtizeddel ezelőtti Gyurcsány Ferenc vezette Gyermek, Ifjúsági és Sportminisztérium (GYISM) több volt vezető beosztású munkatársa, köztük Szilvásy György és Topolánszky Ákos is tanú lesz a Fővárosi Bíróságon csütörtökön megkezdődött két személyiségi jogi perben.
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>