language

Helyek:

Tornanádaska highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Két hónappal a választások előtt letartóztatták Tornanádaska polgármesterét

A rendőrség őrizetbe vette a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében található Tornanádaska polgármesterét csütörtökön, akit három különböző bűncselekménnyel is vádolnak.

Letartóztatták Tornanádaska uzsorával vádolt vezetőjét: még most sem mernek egy szót sem szólni a faluban

Hiába kerestük falujában újraválasztási esélyei és régi ügyei miatt Beri Tamás polgármestert, immár sokadjára is őrizetbe vette a rendőrség. A lakosokat leckéztető, másokkal kivételező gyakorlata hivatali visszaélésig fajult, és uzsorázás jeleit is tapasztalták a hatóságok.

"Mi lesz, ha nem lesz kitől kölcsönt kérni?" - Beindult az uzsorások elleni offenzíva

Huszonkét éve nyílt titokként és a rendőrök szeme láttára folyik az uzsorázás Borsod megyében - állították több településen is az [origo]-nak helyiek, a rendőrség mégis csak az elmúlt hónapokban kezdett hajtóvadászatot az uzsorások ellen. A rendőrség szerint azért sikeresebbek most, mert a károsultak bátrabban tesznek bejelentést, de az uzsorahitelre rászorulók ezen csak nevetnek.

Előzetesben az uzsorázó polgármester

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornanádaska független polgármesterét, valamint a településvezető feleségét és unokatestvérét, akiket uzsora-bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg.

Őrizetben a boltocskázó polgármester

Uzsora-bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendőrség őrizetbe vette Tornanádaska polgármesterét és feleségét, valamint a polgármester unokatestvérét; a bíróságnál kezdeményezik előzetes letartóztatásukat – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.
Találatok: [5]  Oldalak:   1