Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Törökbálint highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Áron alul adhattak el önkormányzati ingatlanokat Törökbálinton, nyomozás indult az ügyben

Mélyen áron alul juttatta telekhez munkatársait Törökbálint fideszes polgármestere helyi ellenzéki politikusok szerint. A feljelentés szerint az egyik, négy és fél millió forintért eladott önkormányzati telekre később huszonnégymillió forintos jelzálogot jegyzett be a földhivatal. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hűtlen kezelés miatt nyomozást rendelt az Elek Sándor polgármestert érintő ügyben.

Magánemberként is nyer földet az agrártárca kedvenc ügyvédje

Két székről is figyelhette az eseményeket egy törökbálinti ingatlanárverésen az agrárminiszter kedvenc ügyvédje. Kovács P. Zoltán volt államtitkár irodája a Nemzeti Földalapot képviselte a liciten, miközben a jogász magánemberként is licitált. Bár a helyszínen nem ő nyerte az árverést, a kormányhivatal – a győztes ajánlattal kapcsolatos formai hibákra hivatkozva – végül mégis neki adta a földet.

Elmeszelték a kis Sukoró óriás lakótelepet

Alkotmánysértő a kis Sukoróként elhíresült, Törökbálintra tervezett ezerlakásos lakótelep engedélyeztetése – derül ki a jövő nemzedékek országgyűlési biztosának friss jelentéséből, amely szerint jogsértően módosítgatták a telepnek otthont adó rendezési és átsorolási terveket.

Budai Gyula előtt az Alstom szerződése

Vizsgálatot indít Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos a BKV és a budapesti metrókocsik gyártója, a francia Alstom közötti szerződés ügyében.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>