Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Tóth Mihály (MSZP) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

A volt MSZP-s polgármester nem akart belefolyni

Az MSZP jelenlegi és volt csepeli vezetőit hallgatta meg a bíróság a kettős gyilkosság büntetőperében. A párt jelenlegi elnöke, aki akkoriban a helyi vagyonkezelőt vezette, azt mondta: Deme Gábor két nappal a gyilkosság előtt járt az irodájában Kun Tamással.

Csepeli kettős gyilkosság: az egyik vádlott egy volt szocialista politikussal találkozott a gyilkosság előtt

A csepeli kettős gyilkosság másodrendű vádlottja, Deme Gábor a Fővárosi Bíróságon zajló büntetőper csütörtöki tárgyalásán azt mondta, nem sokkal a cselekmény előtt találkozott Podolák György szocialista politikussal.

Visszautasított csepeli "lakásbotrány"

Lejárató kampánynak indult a csepeli MSZP szerint a helyi Fidesz önkormányzati lakáskiutalásokat vizsgáló kezdeményezése, amely vélhetően a figyelemelterelést szolgálja. Az ügy a tavalyi önkormányzati választások idején kezdődött; a Fidesz azzal állt elő, hogy Csepel volt rendőrkapitánya, Császár Mihály 2009-ben gyanús körülmények közt jutott önkormányzati lakáshoz.

Hallgatnak a csepeli szocialisták

A csepeli kettős gyilkosság után pár órával arról vitatkozott Tóth Mihály XXI. kerületi polgármester és Orosz Ferenc alpolgármester, hogy felhívják-e Császár Mihály akkori rendőrkapitányt, és tájékoztassák-e arról, hogy Deme Gábornak köze lehet az emberölésekhez – állította lapunknak Borbély Lénárd Fidesz–KDNP-s önkormányzati képviselő.

(Ön)kormányzati negyed: 242 milliós beruházás Csepelen

Gyurcsány Ferenc kormányzati negyedét másolva az MSZP Csepelen is megindította a helyi polgármesteri hivatal felújításának előkészületeit. A két projekt azonban nemcsak céljaiban, hanem kimenetelében is kísértetiesen hasonlít egymáshoz. A tervek kivitelezését ugyanis a közelmúltban Csepelen is leállították, de mindez még így is 242 millió forintjába kerül a kerület adófizetőinek – értesült egy internetes lap.
Találatok: [10]  Oldalak:   1