Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

TriGránit Rt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Mi kell ahhoz, hogy magyar milliárdos legyen? Szex és politika!

Szerdán harangozta be legújabb, a 33 leggazdagabb magyart összegző listáját a Forbes. Nagy változások nem történek tavaly óta, annyi – ahogyan egy éve is – most is jól látható, hogy a legtehetősebbek között túlsúlyban vannak a kormányközelinek tekinthető üzletemberek.

Demján küzd a beruházásaiért

Nekiment a kormány a magánbefektetők és az állam együttműködésében (PPP) végrehajtott beruházási konstrukcióknak. Kivétel nélkül mindről az az álláspont alakult ki a fejlesztési tárcánál, hogy az állam számára károsak, csak a magánbefektetőnek termelnek hasznot, ezért feltétlenül meg kell szüntetni az ilyen jellegű kooperációkat.

Moszkvai mutyi: az oroszoknak kezd összeállni a kép?

"Kit támad és kit zsarol Moszkvában a magyar kormány?" címmel a moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség eladásával foglalkozik a Regnum orosz hírportál.

Híd formájú pláza Finta József gyaloghídja

Ingatlanbefektetői érvekkel tudták csak magyarázni a Széchenyi terv keretében megépülő dunai gyaloghidat építészeti szakértőink.Lágymányos mellett inkább csak az szól, hogy ezzel némi figyelmet irányíthatnak a Fidesszel jó kapcsolatokat ápoló Demján Sándor ott épülő városközpontjára.

Bátran sunyít az állam

Törvények felett állónak gondolhatja magát számos állami szervezet és önkormányzat, amikor a jogszabályokra fittyet hányva tart vissza közérdekű adatokat. Megtehetik, hiszen ha a bíróságon végül ki is derül, hogy nem a törvénynek megfelelően jártak el, felelősségre úgysem vonnak senkit.
Találatok: [10]  Oldalak:   1