Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Tunyogi László highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Ön rábízná a vagyonát? A magyar állam rábízta. Szivek Norbert portréja

Felkerült a NAV szégyenfalára, a 180 napon túl több mint 100 millió forinttal tartozó zsiványcégek közé Szivek Norbert MNV-vezér érdekeltsége, a United Programme Service Kft. A nemzeti vagyon felkent urának egyéb magánbizniszei sem brillíroznak, felszámolás alá került például a minap a svájci koronaékszer, a Cretum Consult GmbH is. Mégsem ezért, inkább a kellemetlen vezetői stílusa miatt érezhető vele szemben elégedetlenség fideszes berkekben is. Összeírtuk a fontosabb ügyeket, amelyekben emlegették a nevét. Hosszú a lista.

"Stróman vagyok, nem turista"

Hiába az offshore-botrányok, a hazai politikai-gazdasági elit nemigen hagy fel a pénzkimenekítéssel. Értő strómanokból nincs hiány: Svájcban és Luxemburgban öt magyar hátterű vagyonkezelő irodát azonosítottunk.

Kormányzati negyed: sokkal többet tapsolt el a kormány?

A Fidesz álláspontja szerint messze nem igazak azok az állítások, amiket a kabinet az új kormányzati negyedre eddig elköltött összeggel kapcsolatban kommunikált. Úgy vélik ugyanis, a nyilvánosságra hozott 632 millió forinttal szemben 10,1 milliárdot pazaroltak el - fölöslegesen.
Találatok: [5]  Oldalak:   1