language

Intézmények:

TV2 Média Csoport Zrt. highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [76]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8   >  >>

Az Index feletti hatalomátvétel egyik szereplője lett egy Szíjj Lászlóhoz kötődő új pr-cég vezetője

Oltyán József több médiavállalkozásban is érdekelt az egyik leggazdagabb magyar milliárdossal.

Lázár megüzente a SPAR-nak, milyen csávók ők a Fideszben

Kedves hobbijának, a multik szapulásának hódolt Lázár János egy konferencián, az építési és közlekedési miniszter azonban ezúttal bőven ki is fejtette, hogyan viszonyul a magyar gazdaságban nélkülözhetetlen nemzetközi befektetőkhöz.

Tanácsadó cégben lett tulajdonos Magyar Péter

A cég korábban nem végzett érdemi tevékenységet.

Kilép a fényre Mészáros Lőrinc a TV2 cégbirodalmában?

Régóta mást sejtenek a TV2 mögött, mint aki látszik, a felcsúti milliárdos cégei pedig több vagyont bíztak a csatornát is birtokló bizalmi vagyonkezelőre, mint amennyi annak összesen van.

MVM-szerződések: a hirdetési pénzek háromnegyede kormánypárti médiumokhoz került

A Magyar Villamos Művek két év alatt több mint 8 milliárd forint értékben jelentetett meg hirdetéseket, ennek az összegnek a háromnegyede kormánypárti médiumokhoz került – derült ki az rtl.hu által megszerzett dokumentumokból. A maradék kétmilliárd egy részénél is kimutatható valamilyen kormányzati kapcsolat, az pedig jóval ritkábban fordult elő, hogy olyan sajtótermékben hirdettek, ahol megjelenhet a hatalommal szembeni kritikus gondolat is. Az állami vállalat azt közölte, hogy a tervezési és médiavásárlási feladatokat teljesen a Nemzeti Kommunikációs Hivatal által kiválasztott kommunikációs ügynökség látja el, a kampányokról pedig velük közösen gondoskodnak „átfogó médiapiaci ismeretekkel rendelkező szakemberek”.

Ingatlanokat vett az állam a TV2 Csoporttól

Megvásárolta az állam a TV2 Csoport Róna utcai központjának nagyjából felét kitevő irodakomplexumot. Az adásvételre egy júniusi kormányhatározat alapján került sor, az ingatlanok pedig apportként a Nemzeti Filmintézet tulajdonát fogják képezni.

Válság ide vagy oda, a NER-média és a hatalomközeli celebek 2022-ben is kaszáltak

A 2022-es gazdasági visszaesést még az államhoz közel álló cégek is megérezték, a kormányközeli kommunikációs vállalatok és hírességek azonban még a tavalyi évet is masszív bevételekkel zárták.

Érdekes mozgások történtek a TV2 tulajdonosának egyik érdekeltségénél

Az előbb bankárként, később a médiavállalkozásba való beszállása kapcsán ismertté vált Vida József még tavaly év végén szállt be egy vagyonkezelő vállalkozásba, néhány hete pedig az édesanyja, valamint a Takarékbank volt vezéréhez köthető személyek követték.

Nagy változásra lettünk figyelmesek a TV2 tulajdonosi szerkezetében

Mészáros Lőrinc földije lett a legnagyobb részvényes, ugyanakkor továbbra is van a felcsúti milliárdosnak részesedése a médiavállalkozásban.
Találatok: [76]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8   >  >>