Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

üdülési csekk highlight_off
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Bajban a balatoni szállásadók

Nyereségessé tette a korábban vergődő állami tulajdonú nyaralókat az Erzsébet-program, a konkurens Balaton-parti magánszállásadók viszont futnak a vendégek és a pénzük után.

Második menet a vagyonért: a tét a Hunguest Hotels és az üdülési csekk

A Nemzeti Üdülési Alapítvány történetében és működésében sok olyan epizód lelhető, amelynek ismeretében megértő az ember, ha átalakításáról, keményebb megfogalmazásban, „államosításáról” hall.

Egymilliárd juthat Gyárfás televíziójának

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány több mint egymilliárd forintot költene egy olyan kereskedelmi televízióra, amely jelentős mennyiségű, főleg belföldi turisztikai műsort sugároz, és legalább egymillió háztartásban fogható. A Gyárfás Tamás által indítani szándékozott Út TV éppen ilyen. A Nap-kelte volt producere állítja: nem kötött megállapodást az alapítvánnyal.

Fenyeget az üdülési alapítvány

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány elnöke, Karácsony Mihály (aki a Miniszterelnöki Hivatal tanácsadójaként is ténykedik – a szerk.) szerint lapunk üzleti titkot sértett, amikor szombaton hírül adta: az alapítvány az idén marketingcélokra 1,4 milliárd forintot szán a kormányhű ATV-nek és a kiváló szocialista kapcsolatokkal rendelkező Zolcer János családi érdekeltségének, az Info 24 TV-nek.

Milliárdos reklám az üdülési csekknek?

Ahelyett, hogy 14 ezer rászoruló üdülését támogatná fejenként százezer forinttal, a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány kormánydelegáltak által felügyelt kuratóriuma úgy döntött: a baráti médiával kötne közel másfél milliárd forintos üzletet. A pénzből több mint egymilliárd jutna az ATV-nek, a kiváló szocialista kapcsolatokat ápoló Zolcer János családjának érdekeltsége, az Info 24 TV pedig két lépcsőben összesen 300 millióhoz juthatna. A cél: reklámozni az üdülési csekket.
Találatok: [6]  Oldalak:   1