Megújítjuk a sajtóadatbázist. Mondd el, milyennek szeretnéd!
language

Kulcsszavak:

ügyészség highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [345]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Az öltözőben osztották szét a vesztegetési pénzt a műszaki vizsgaállomás vizsgabiztosai

A budapesti Mozaik utcai vizsgaállomást érintő kenőpénzes lebukások után újabb műszaki vizsgaállomáson nyomoznak. A Központi Nyomozó Főügyészség közleménye szerint a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények miatt nyomoz egy műszaki vizsgaállomással kapcsolatban. Úgy tudjuk, a kecskeméti műszaki vizsgaállomásról van szó.

Befolyással üzérkedett a korrupt volt nyomozó ügyész - legalább 64 milliót vágott zsebre

Korrupciós bűncselekmények miatt emeltek vádat egy, jelenleg ügyvédként tevékenykedő nő ellen, aki korábban több ügyészségen, köztük a Központi Nyomozó Főügyészségen (KNYF) dolgozott nyomozó ügyészként. Fő szakterülete volt a vesztegetés, a befolyással üzérkedés és a költségvetési csalás is.

Hadházy szerint minimum bűnpártolást követhetett el Varga Judit a Schadl-ügyben

A független országgyűlési képviselő nyomozati dokumentumokra hivatkozva állítja: Varga Judit találkozott Schadl Györggyel és a végrehajtói praxisok pénzért történő adás-vételéről egyeztetett vele.

Kilenc évvel fizethet Töröcskei István a Széchenyi Bank körüli sokmilliárdos kavarásért

Nyolcévi nyomozás után pilótajáték-szerű manőverezéssel, fiktív tőkeemeléssel, látszólagos kölcsöntörlesztéssel és felelőtlen hitelfelvétellel vádolják Töröcskei István bankárt és 14 állítólagos cinkosát. A Széchenyi Bank bukása súlyos milliárdokba került az adófizetőknek.

Az ügyészség cáfolja Hadházy Ákost, nem a Schadl-ügyről adtak tájékoztatást

Nagy nehezen, de megtudtam: még mindig nyomoznak a Schadl-ügy legsúlyosabb szálának ügyében – írta Hadházy Ákos egy szerdai Facebook-posztjában. Az ellenzéki politikus emlékeztet: noha a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnöke, Schadl György és Völner Pál volt igazságügyi államtitkár ellen a végrehajtói vesztegetés ügyében már vádat emeltek, „a jelek szerint a Nyomozó Főügyészség még mindig nem tudja, ki lehet Tóni, Barbara és Ádám, akikkel a korrupt végrehajtó ismerőse egy 30 éves buliról beszélt.”

Mozaik utcai vizsgaállomás: 16 vizsgabiztos kaphat letöltendőt a 300 milliós vesztegetés miatt

Két és fél évvel az ügyészségi akció után vádemelésig jutott a Mozaik utcai vizsgaállomást érintő visszaélések ügye: a Központi Nyomozó Főügyészség bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények miatt vádat emelt 58 fő ellen a Fővárosi Törvényszéken – írják a sajtóközleményükben. A Központi Nyomozó Főügyészség nem nevezi meg konkrétan, hogy a Mozaik utcai állomásról van szó, de a kapcsolódó anyagok és az előzmények miatt az ügy egyértelműen azonosítható

Tavaszig még biztosan letartóztatásban marad az adócsalással vádolt gyömrői polgármester

További három hónapot, tehát március közepéig még letartóztatásban marad Gyömrő polgármestere, Gyenes Levente, írta a Vas Megyei Főügyészség a Telex kérdésére.

Farkas Flórián ügyében az ügyészséghez fordul az Integritás Hatóság

Az uniós pénzeket érintő korrupció feltárására létrehozott testület elnöke jelentette be, hogy kaptak bejelentést az ORÖ Híd a munka világába című programjának ügyében.
Találatok: [345]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>