Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Újfehértó highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Felmentettek egy volt fideszes parlamenti képviselőt

Felmentette a hivatali vesztegetés elfogadásának és folytatólagosan elkövetett hűtlen kezelés bűntettének vádja alól Tóth Andrást, volt fideszes országgyűlési képviselőt, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértó egykori polgármesterét a Nyíregyházi Törvényszék szerdán. Az ítélet nem jogerős.

Gyanúsított lett a volt fideszes képviselő

Gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség (KNyH) T. András volt országgyűlési képviselőt, Újfehértó város egykori polgármesterét vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntette és más bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt - közölte a KNyH-t vezető Keresztes Imre.

Gyanúsított a fideszes exképviselő

A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki T. András volt országgyűlési képviselőt és Újfehértó város egykori polgármesterét - közölte az ügyészséget vezető Keresztes Imre. Tóth András egykori fideszes képviselőről van szó, és egy régóta húzódó korrupciós ügyről. Az ügyészséget egy afféle időkapszula juttatta nyomra.

Sikeresen blokkolt gyanús földeladások

Minden olyan földeladási folyamatot sikerült blokkolni a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) tényfeltárásai után, amelynél a szervezet gyanús eljárásokra derített fényt...

Újabb gyanús földeladások, kisnyugdíjas felvásárlóval

A bábolnai és a balkányi ügyek után most Újfehértó került a középpontba a gyanús földeladások sorában. A szabolcsi településen a Nemzeti Földalapkezelő által meghirdetett 570 hektárnyi állami földterületet nem a helyi gazdálkodók tudták megvenni, bár eredetileg ők nyerték meg a pályázatot.

Agrárbalhé - Közzétesszük a MAGOSZ bizonyítékát

A MAGOSZ által nyilvánosságra hozott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gyanús földügyekről Dr. Budai Gyulával, a szövetség igazgatójával, a Nemzeti Földalap ellenőrző bizottság tagjával beszélgetett a Hírextra.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>