Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Unihouse Kft. highlight_off
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Gyanúsítottakat gyámolítanak Terézvárosban

A mostohaanya sem bánik mostohán a nevelt fiú megbízási szerződéseivel a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt.-nél

Újabb terézvárosi trükközés

Egy harmadik bennfentes értékbecslő cég is felbukkan a terézvárosi ingatlanpanamában. Az Osso Arttal ráadásul határozatlan idejű megbízási szerződése is volt 2003 óta a kerület önkormányzatának.

Elsöprő ingatlanlavina

Felgyorsulhat a terézvárosi ingatlanpanama felgöngyölítése. A Budapesti Rendőr-főkapitányság hűtlen kezelés bűntette megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a VI. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok eladása ügyében.

MSZP-s gyanúsított a Terézvárosban

Halmai Katalin XII. kerületi MSZP-s képviselőt mint a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. jogi képviselőjét ügyvédi visszaélés kísérletével gyanúsította meg a napokban a Budapesti Nyomozó Ügyészség – közölte lapunkkal Skoda Gabriella.

A teljes MSZP- és SZDSZ-frakciót meggyanúsították

A Heti Válasz Online értesülései szerint a 2002-2006-ban regnáló terézvárosi képviselőtestület tucatnyi MSZP-s és SZDSZ-es tagjának küldött gyanúsítotti idézést a rendőrség "különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének megalapozott gyanúja" miatt.

Szocialista gyanúsított a terézvárosi ingatlanügyben

Gyanúsítottként hallgatták ki a terézvárosi vagyonkezelő jogi képviseletét ellátó ügyvédet, aki egyébként szocialista önkormányzati képviselő a XII. kerületben, és akinek családi cégével becsültette fel a kerület a dobra verni szándékozott ingatlanokat. Az ügy hátterében egy Bajcsy-Zsilinszky úti üzlethelyiség megszerzése áll, amelyért egy vállalkozótól állítólag 18 milliós kenőpénzt kértek volna helyi politikusok.

Új gyanúsítás a terézvárosi vesztegetésben

Ügyvédi visszaéléssel gyanúsította meg a Budapesti Nyomozó Ügyészség Halmai Katalint, a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. vezető jogtanácsosát a Bajcsy-Zsilinszky út 61. számú ingatlannal kapcsolatos nyomozás legújabb fejleményeként.

MSZP-s gyanúsított a terézvárosi ingatlanpanamában

A Heti Válasz Online információja szerint az ügyészség ügyvédi visszaélés kísérlete miatt még múlt pénteken meggyanúsította H. Katalint, a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. jogi képviselőjét a Bajcsy-Zsilinszky út 61. szám alatti üzlethelyiség eladásával kapcsolatban.

Ingatlanbuli, könnygázgránát, paprikaspray

A terézvárosi ingatlaneladásokkal foglalkozó múlt heti cikkünket egy helyi képviselő „büntetőjogilag értelmezhetőnek” találta, és továbbította az ügyészségnek.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>