language

Kulcsszavak:

utazás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [478]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Itt a névsor, velük evett meg 5,5 millió forintot Szijjártó Péter a Kairó-Manáma repülőúton

Február elején a Honvédelmi Minisztériumtól megkapott adatok alapján megírtuk, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter egyik katonai repülőgépes útján 5,5 millió forintba került a fedélzeti fogyasztás. A külügy ezután azt közölte, hogy a miniszterrel egy 49 fős, vállalatvezetőkből álló delegáció utazott Egyiptom és Bahrein fővárosába, és az ő ellátásukról is gondoskodtak. Kikértük a listát, amin 49 ember és 47 vállalat neve szerepel. Van olyan cég, ahonnan ketten is mentek, és van olyan személy, aki egyszerre két vállalkozást is képviselt az úton.

Akkora titok, hogy Orbánék mennyiért repülnek, hogy még az adatvédelmi hatóság sem bírta kideríteni

2018-ban a Honvédség négy olyan repülőgépet vásárolt, amit azóta kormányzati tisztviselők is használnak, amennyiben valamilyen okból nem menetrend szerinti járatokkal utaznak.

Az ügyészség szerint minden rendben Orbán Viktor olaszországi kiruccanásával

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő hivatali visszaélés és hűtlen kezelés miatt tett feljelentést Orbán Viktor miniszterelnök február-márciusi honvédségi repülőgéppel történt részben hivatalos, részben magánjellegű utazásával kapcsolatban. A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség az elrendelt feljelentés kiegészítés alapján lefolytatott vizsgálata során megállapította, hogy nem történt bűncselekmény - olvasható a szerkesztőségünk részére is eljuttatott közleményben.

Az ügyészség szerint nem történt bűncselekmény Orbán toszkánai kiruccanásakor

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség kivizsgálta Hadházy Ákos parlamenti képviselő feljelentését, és megállapította, hogy Orbán Viktor miniszterelnök február–márciusi, honvédségi repülőgéppel történt részben hivatalos, részben magánjellegű utazásakor nem történt bűncselekmény. Hadházy Ákos országgyűlési képviselő hivatali visszaélés és hűtlen kezelés miatt tett feljelentést a miniszterelnök február végi, Pisában tett kiruccanása miatt, mert az az utazás már nem kötődött a hivatalos programjához.

Nem történt bűncselekmény Orbán toszkánai kitérőjekor az ügyészség szerint

Kivizsgálta a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség Hadházy Ákos országgyűlési képviselő feljelentését Orbán Viktor február-márciusi honvédségi repülőgéppel történt részben hivatalos, részben magánjellegű utazásával kapcsolatban, állításuk szerint nem történt bűncselekmény.

Luxuslakosztályra, 11 milliós Rolexre és egy monacói hétvégi programra is futotta közpénzből

A fővárosi II. kerület vezetése nemrég vizsgáltatta ki egy önkormányzati cég gazdálkodását, amelyet a korábbi vezetés azért hozott létre, hogy gyerekek sportolását és szabadidőtevékenységét segítse. Luxusutak és luxusórák kifizetését találták, drága tévéket és telefonokat, amelyeket használhatatlan állapotban adtak vissza. Az önkormányzati cég korábbi vezetőjének ügyvédje azt közölte: Becsey Péter elvárható gondossággal dolgozott.

„Gyakorlatilag ez egy magánlégitársaság”

Hadházy Ákos hiába próbál nyilvános adatokat szerezni arról, mennyibe kerül, hogy a miniszterelnök és kísérete honvédségi repülőgépekkel járja a világot, folyamatosan falakba ütközik. Orbán Viktor legutóbb Kairóban találkozott az egyiptomi elnökkel, a népes delegációt három honvédségi különgép vitte. Az egyik mintegy ezer kilométeres kitérőt tett Toszkánába, kiderült, hogy Orbán Viktor szállt ki ott. A manővert technikai leszállásként magyarázta a kormány. A Házon kívül utánajárt, valóban lehet-e ilyesmiről beszélni, és hogy mennyire indokolt ezeket a repülőgépeket használni Orbán Viktor utazásaihoz.

Az ügyészséghez került át Orbán Viktor toszkánai kiruccanásának ügye

Érdekes fordulatot vett az Orbán Viktor miniszterelnök február végi, az olaszországi Pisában tett kiruccanása nyomán indult ügy, Hadházy Ákost ugyanis arról tájékoztatta a BRFK, hogy a hivatali visszaélés miatt tett feljelentését hatáskör hiánya miatt áthelyezte az ügyészséghez.
Találatok: [478]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>