language

Kulcsszavak:

utazás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [505]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Így járta be a világot Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője a külügyminisztérium pénzén

A Külgazdasági és Külügyminisztérium rendszeresen repteti külföldre a Nemzeti Sport főszerkesztőjét. Szöllősi György egyszer Puskás-ügyben avat valamit Spanyolországban, máskor csak egy levelet visz Franciaországba, egy relikviát hoz haza Svájcból, esetleg Monacóba vagy Lengyelországba megy sportújságíróskodni, vagy Londonban vesz részt az Arsenal-alelnök könyvbemutatóján. Nem árulják el, hogy Orbán Viktor kedvenc sportújságírójának utazásai az adófizetőknek mennyi pénzébe kerültek.

A bíróság szerint sem történt bűncselekmény Orbán Viktor pisai kiruccanása ügyében

A Budai Központi Kerületi Bíróság is megállapította, hogy nem történt bűncselekmény Orbán Viktor pisai kitérője kapcsán – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

Nincs itt semmi látnivaló: nem merülhet fel bűncselekmény gyanúja a miniszterelnök pisai útjával kapcsolatban

A miniszterelnök pisai repülőútja kapcsán indult ügyben a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírója egyetértett a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség eljárást bűncselekmény hiányában megszüntető határozatával - közölte egy, lapunkhoz szerda délután eljuttatott tájékoztatásban a Központi Nyomozó Főügyészség.

Kimondta a bíróság: teljesen rendben van, hogy Orbán honvédségi repülőgéppel utazott magánvakációra

Nem történt bűncselekmény, amikor Orbán Viktor miniszterelnök honvédségi repülőgéppel utazott Pisába idén márciusban magánprogramra, ezért elutasította Hadházy Ákos ismételt felülbírálati indítványát Budai Központi Kerületi Bíróság, közölte az ügyészég.

Ajándék jachtozás, helikopterezés, vendéglátás az Adrián: szabad ilyet egy politikusnak? 

Orbán Viktor horvátországi, Ungár-villás nyaralása miatt van, aki lemondást sürget, más viszont semmi problémát nem lát benne. De pontosan milyen szabályozás vonatkozik a politikusok ajándékaira - és milyen kiskapukat hagy nyitva?

Megtudtunk mindent az Ungár-villáról, amelynek tövében Orbán a tengerben csobbant

A hvg.hu azonosította a helyszínt, ahol Orbán megmártózott a tengerben, és a pár lépésre fekvő villát is. A tulajdoni lapból kiderül az is, mikor vette meg a mostani tulajdonosa az ingatlant és hogy annak mik a pontos paraméterei.

Orbán Viktor az egyik ellenzéki pártelnök testvérének villájában nyaralt (videó)

A Gulyáságyú Média nemrég egy videofelvételt kapott egy olvasótól, melyen egy hatvan év körüli őszes úr látható, amint kiszáll az Adriai-tengerből, majd egy törülközővel körbetekerve magát komótosan bemegy egy tengerparti villába a bejutáshoz saját kapukódot használva. A rövid felvételen nem nehéz felismerni Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort.

Ismét a Fidesz kedvelt utazási irodája utaztatja az MTVA dolgozóit

Megvan annak a közbeszerzésnek az eredménye, amit az MTVA dolgozóinak külföldi utaztatására írtak ki. Nem történt meglepetés: a 170 millió forintos pályázatot ismét a korábbi győztes vitte el.

Megtudtuk, mennyibe kerültek Orbán Viktor külföldi útjai – a látogatások több mint harmadában különgéppel ment

Tavaly január óta 18 alkalommal repült külföldre az állami különgéppel Orbán Viktor – derült ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium adataiból. A kormány ugyanakkor már nem hajlandó elárulni, hogy az egyes utakon milyen áron szállt meg a miniszterelnök delegációja, valamint hogy mekkora napidíjat utaltak ki a résztvevőknek, ehelyett inkább csak összesített adatot közöltek. Az összeg így is figyelemreméltó: 2022 eleje óta több mint 500 millió forint ment el a kormányfő utazásaira.
Találatok: [505]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>