Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Váci Egyházmegye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Leváltották Erdő Péter húgát - Ő a katolikus főiskola új rektora

Új rektort nevezett ki az Apor Vilmos Katolikus Főiskola (AVKF) élére a Váci egyházmegye, augusztus elsejétől Libor Józsefné az intézmény vezetője. A korábbi rektort, Fülöpné Erdő Máriát - Erdő Péter bíboros húgát - a főiskolát ért botrányok miatt kellett eltávolítani.

„Püspök atya megoldotta” – maffiamódszerekről beszélnek a hallgatók a katolikus főiskolán

Bár a botrányairól hírhedt rektort, Erdő Péter bíboros húgát parkolópályára állították, a vezetőváltás csak látszólagosnak tűnik. Hogy milyen visszaélések történnek, az a püspöki hivatal szerint nem tartozik a sajtóra.

Nem kirúgták, hanem féléves szabadságot vett ki a váci rektor

Reagált a Váci Egyházmegye arra a mai sajtóértesülésre, hogy a vezetéséhez kapcsolódó botrányok miatt küldték el a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola (AVKF) rektori székéből Fülöpné Dr. Erdő Máriát, Erdő Péter bíboros, prímás testvérét.

Belebukik botrányaiba Erdő Péter húga

Eltávolították Fülöpné Erdő Máriát az Apor Vilmos Katolikus Főiskola éléről - értesült lapunk. A vezetőváltást még nem jelentették be, de a híreket a Váci Egyházmegye megerősítette a Népszavának. A rektor leváltásának okát egyelőre nem indokolták hivatalosan, ám valószínű, hogy az elmúlt évek sorozatos botrányai - amelyekről lapunk rendszeresen beszámolt - miatt kell távoznia, amelyekkel sokat ártott a főiskolának.
Találatok: [4]  Oldalak:   1