language

Kulcsszavak:

vadászat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [160]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Ajándék jachtozás, helikopterezés, vendéglátás az Adrián: szabad ilyet egy politikusnak? 

Orbán Viktor horvátországi, Ungár-villás nyaralása miatt van, aki lemondást sürget, más viszont semmi problémát nem lát benne. De pontosan milyen szabályozás vonatkozik a politikusok ajándékaira - és milyen kiskapukat hagy nyitva?

Különös tekintettel lesznek a lőfegyvermozgatásra Pintér exállamtitkárának vadászati központjában

Úgy volt, hogy Lajtár József volt országos rendőrfőkapitány-helyettesének cége kapja a milliárdos állami támogatást a lovasberényi volt kormányüdülő felújítására, de végül a pénz Pintér Sándor belügyminiszter másik bizalmasának jut.

Tudja, mennyit keres havonta Kovács Zoltán a vadászlap főszerkesztőjeként?

Rogán Antal propagandaminiszter vagyonnyilatkozata – mivel országgyűlési képviselő is – január vége óta nyilvános. Államtitkárai közül azonban többeknek most került fel a kormányzati weboldalra a vagyonnyilatkozata, ezekből böngészgettünk.

Helycsere: egykori anyavállalatában lett résztulajdonos Vida József volt cége

A milliárdos bankár még szorosabbra fűzi üzleti kapcsolatait a szakácsművészetét – részben állami pénzből – propagáló Pannon Értéktár Zrt.-vel.

Több száz millió forint, az összes tavalyi támogatás majdnem 10 százaléka landolt a NER-nél

Fideszes polgármesterek és parlamenti képviselők alapítványai is bőven kaptak a Magyar Falu Program civil pénzeiből.

Ötvenezerbe kerül fejenként a karácsonyi jótékonysági vadászat

Az ország összes megyéjében lesz karácsonyi fácánvadászat, melynek bevétele beteg gyerekekhez kerül. Az állatvédők szerint ez a cinizmus csúcsa, a szervezők viszont a nemes célt hangsúlyozzák.

Ezermilliárd forinttal több pénz folyt ki a tervezettnél Palkovics tárcájából

Az innovációs minisztérium kiadásai közel ezermilliárd forinttal teljesültek túl a költségvetési törvényhez képest 2021-ben.

Óriási erdőlezárás engedélyeztetése zajlik ott, ahol Pintér Sándor köre közpénzen építi vadászati központját

Környezetvédelmi engedélyt kapott egy vadásztársaság a vadaskert bővítésére a Velencei-tóhoz közeli Nadaphoz és Lovasberényhez tartozó erdőkben. Ha minden engedélyt megkapnak, az eddigi terület több mint duplája, egy Józsefváros méretű erdő kerülhet kerítés mögé, ahova a lakosságnak nem lesz bejárása.

Bukdácsol a rendezvénypiac, de a baráti cégeket így is tízmilliárdokkal tömik ki Orbánék

Miközben a két éve dühöngő világjárvány miatt alig-alig akadnak már rendezvények, az állam több tízmilliárd forint értékben bízta meg az Antenna Hungáriát szervezési feladatokkal. Ezeket aztán a cég el sem végzi, hanem továbbpasszolja Balásy Gyula érdekeltségeinek.
Találatok: [160]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>