language

Személyek:

Vajna Tímea highlight_off

Vajna Tímea

Vajna (Palácsik) Tímea a 2019-ben elhunyt filmügyi biztos, Andy Vajna özvegye. Vajna Tímea egy időben érdekelt volt egy szépségszalont üzemeltető, egy (azóta bezárt) ékszerkereskedő és két fánkforgalmazó cégben érdekelt. A NOBU éttermet üzemeltető társaság cégvezetője.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [38]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Milliárdokban dúskálva: megtaláltuk a NER osztalékkirálynőit

A magyar politikusok és közéleti szereplők volt és jelenlegi feleségei közül sokan fogtak már cégalapításba. De ki az, aki a legsikeresebben teszi mindezt? Megnéztük.

Vajna Tímea 200 milliós nyereséggel búcsúzik Magyarországtól

Fennállása legnagyobb profitjával zárt a néhai Andy Vajna luxusétterme: az üzemeltető Buno Vendéglátóipari Kft. csaknem 1,6 milliárd forint árbevételt és 201 millió forint nyereséget hozott adózás után 2022-ben.

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata cége ugyan veszteséges volt, de azért 120 millió osztalékot kivettek belőle

Bőven az előírt határidő után, de végre közzétették a Nakama & Partners Kft. tavalyi beszámolóját. A dokumentumból kiderül, hogy bár nyereséget nem hozott a reklámügynökség, azért nem panaszkodhat a két Fidesz-közeli üzletasszony. 

Negyedáron vitték el Vajna Tímea bedőlt gyémántüzletéből az ékszereket

Többszöri nekifutásra elkelt Vajna Tímea ékszercéges érdekeltsége, a bő két éve felszámolásba dőlt Dorottya Diamond Palace Kft. vagyona: 1,28 millió forintért adtak túl az ékszerkészleten és a bolt berendezési tárgyain. Ez az a belvárosi üzlet, amelyben résztulajdonos volt Vajna Tímea a Beauty Enterprises Kft.-n keresztül, és amelyről az özvegy Andy Vajna halála után azt mondta, hogy „folyton loptak belőle”.

Vajna Tímea felszámolja a céget, amiben az örökséget kapta

2021. szeptember 1-jén megindították a végelszámolási eljárást az Andy Vajna hagyatéki vagyonát tömörítő AV Perfect Kft. ellen, írja a Forbes.

Vajna Tímea vőlegényének milliárdos családjával épül tovább Sarka Kata cégbirodalma

Sarka Kata körül százmilliókat fialó cégháló épült, amely júliusban egy új darabbal bővült. Bemutatjuk új üzlettársait, offshore-hátterű érdekeltségét és üzleti bravúrokra képes cégeit.

Milliárdos üzletet kötött a rendőrség egyik nagy beszállítójával Pintér Sándor felesége

A NER-ben a nőrokonokhoz és az exekhez is dől a pénz. Látható, hogy a belügyminiszter felesége különösen jól tájékozódik a biznisz világában. Mészáros Lőrinc új párjának új cége is hasít.

Kedvezményes állami hitelt kaptak Garancsiék a kaszinóbizniszhez

19,5 milliárd forintba kerülhetett a néhai Andy Vajna játéktermeinek megszerzése. A jegybanki hitel mellé Hongkongból is érkezett pénz.

Mészároséké az ország, maguknak építik - HVG Top 500 lista a nyereségrekorderekről

Magyarország jobban teljesít, a kormányfő legalábbis évről évre nagyobb sikereket ér el a nemzeti burzsoázia megteremtésében. Már persze ha azokat tekintjük nemzetinek, akik ilyen-olyan okokból bejáratosak a hozzá. A 2019-ben a legnagyobb nyereséget elért 500 magyarországi cég között már több mint negyven olyat találunk, amelynek tulajdonosa a NER valamelyik emblematikus figurája.
Találatok: [38]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>