language

Kulcsszavak:

vesztegetés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4560]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Négy év börtönbüntetésre ítélték azt a vezető beosztású orvost, aki milliókat fogadott el betegei hozzátartozóitól

A Szombathelyi Törvényszék bűnösnek mondta ki és négy év börtönbüntetésre ítélte azt a vezető beosztású orvost, aki több mint négymillió forintot fogadott el betegei hozzátartozóitól – írja a Szombathelyi Törvényszék oldalán.

Tiborcz István üzlettársa a „Lánchíd-ügyben” a Fidesz által vádolt Árgus-tulaj

Budai Gyula fideszes politikus egy olvasói levél alapján azt állítja, hogy egy biztonsági cégen folytak át a kenőpénzek a Lánchidat felújító A-Hídtól. A biztonsági cég vezetőjének van egy közös vállalkozása a miniszterelnök vejével, Tiborcz Istvánnal.

Kartellgyanús, nyomozás alatt álló cégekkel szerződött Újbuda önkormányzata

Négy év alatt több mint 6 milliárd forintot nyert el különböző közbeszerzésekre az újbudai DK-s önkormányzattól a vesztegetésért letartóztatott Z. Zsolthoz köthető cégháló, egy friss szerződés alapján pedig újabb 8 milliárdhoz juthat a „kertészeti kartell” egyik tagja. A cégháló tagjait fideszes és ellenzéki önkormányzatok is finanszírozták, az egyik legjövedelmezőbb kifizetőhelyük pedig Újbuda volt, ahol az elmúlt ciklusban Z. Zsolték négy nagy cégéből három is tarolt a közbeszerzéseken.

Az NNI-től a NAV-hoz került a Lánchíd felújítása miatt indult nyomozás

Átkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz a Lánchíd miatti nyomozás, írja Budai Gyula országgyűlési képviselő a hivatalos Facebook-oldalán. Budai azt írja, a vesztegetés bűntette miatti ügyet a NAV „célszerűségi okokból” veszi át a Nemzeti Nyomozó Irodától.

Tanúként hallgatták ki Gulyás Gergelyt az ügyészségen

Tanúként hallgatták ki Gulyás Gergelyt az ügyészségen, mondta a miniszter a csütörtöki kormányinfón. A Központi Nyomozó Főügyészség korrupciós bűncselekmény feljelentése elmulasztásának gyanújával nyomoz Magyar Péter állításai miatt, aki szerint felülről belenyúlhattak a Völner–Schadl-ügy irataiba, és előre figyelmeztethették a gyanúsítottakat.

Tanú a Schadl–Völner-peren: A gálavacsorákon a ginek után megeredtek a nyelvek

2021 decemberében magától jelentkezett egy férfi tanúnak az ügyészségen a Schadl-Völner-ügyben. Azt gondolta, vannak olyan információi, amik akár alkalmasak lehetnek a nyomozás segítségére. Kedden viszont a bírósági meghallgatásán egy ideig nevekre, információkra sem emlékezett, pedig az ügyészségi meghallgatására még saját jegyzetekkel sétált be. A bírónak ez nagyon nem tetszett. A férfi korábban a külügyben, majd végrehajtó-helyettesként dolgozott, de végrehajtó sosem lett belőle, pedig vagy száz helyre is pályázott, és szerinte megérdemelte volna, hogy pozícióhoz jusson. Ez bántotta, és ezt többször is elismételte kedden a bíróságon, de állítja, nem sértődöttségből akart tanúvallomást tenni.

Hosszú börtönévek várhatnak a hídpénzbotrány baloldali haszonélvezőire

Budai Gyula hivatali vesztegetés gyanújával tett feljelentést, mert információi szerint a Lánchíd-felújításból „kiszivattyúzott” másfélmilliárd forint nagy része a Karácsony Gergely vezette Városházán landolhatott.
Találatok: [4560]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>