Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Váradi Csaba highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Három és fél év börtönre ítélték az NNI volt főnyomozóját

A Nemzeti Nyomozó Iroda korábbi dél-dunántúli régiós vezetőjét többek között hivatali visszaéléssel és titkos információgyűjtéssel vádolta a katonai ügyészség, az ügyet harminc évre titkosították. A vádlott védője szerint az ügynek köze van a pécsi egyetemi vesztegetéshez.

Megkezdődött a titkos információgyűjtéssel vádolt volt NNI-vezető pere

A Nemzeti Nyomozó Iroda korábbi dél-dunántúli régiós vezetőjét többek között hivatali visszaéléssel és titkos információgyűjtéssel vádolja a katonai ügyészség, az ügyet harminc évre titkosították.

Vádat emeltek az Nemzeti Nyomozóiroda régiós ex-vezetője ellen

Befejeződött a nyomozás, vádat emeltek a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Dél-Dunántúli Régiójának volt vezetője ellen folytatólagosan elkövetett jogosulatlan titkos információgyűjtés bűntette, 15-rendbeli, részben folytatólagosan elkövetett hivatali visszaélés bűntette, valamint más köztörvényi és katonai bűncselekmények elkövetése miatt - közölte a nyomozást lefolytató Kaposvári Katonai Ügyészség hétfőn az MTI-vel.

Pécsi keringő- kapcsolódó helyreigazítás

Páva Zsolt ügyvédi irodája is szerződésben állt a Pécsi Tudományegyetemmel, de ezt a kontraktust sem vizsgálják a nyomozók.

Túlbuzgó volt a főnyomozó? Gyanúsított lett a pécsi vesztegetési ügyben

Bő egy éve tart a nyomozás a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) kitört vesztegetési botránnyal kapcsolatban, amelynek kezdetén kommandósok fogták el Imhof Gábort, az egyetem volt gazdasági főigazgatóját és tanácsadóját, V. Bálintot. Váratlan fordulatként a nyomozás korábbi vezetője, Váradi Csaba alezredes is gyanúsított lett.

Harminc évre titkosították az NNI-vezető ügyét

Az egykori NNI-alezredes, aki ártatlannak vallotta magát az ellene felhozott vádakban, szabadlábon védekezhet. Információink szerint a Váradi Csaba elleni feljelentésnek köze lehet a Pécsi Tudományegyetemen kirobbant vesztegetési ügyhöz.

Őszig nyomoznak az NNI volt vezetője ellen

Várhatóan csak ősszel fejeződik be az a nyomozás, amely a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) januárban munkaviszonyából felfüggesztett dél-dunántúli regionális osztályvezetője ellen indult - közölte az ügyben eljáró Kaposvári Katonai Ügyészség sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.
Találatok: [7]  Oldalak:   1