language

Személyek:

Vas János highlight_off

Vas János

1970. október 3-án született Tiszalökön. Családi állapotát tekintve nős. Diplomái: Gödöllői Agrártudományi Egyetem, Vadgazdálkodási szakmérnök (sz.: 3684/1997), Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem, okleveles kertészmérnök (sz.: 106/1994). 2000-ben a Szent István Egyetemen szerzett PhD doktorátust (sz.: 37/2000). Dolgozott a Kincstári Vagyoni Igazgatóságon, a Nemzeti Földalapkezelő Szervezetnél, a Vértes Erdő Rt-nél, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságán, Miniszterelnöki Hivatalnál, valamint a Perdix-Vas Kft-nél.
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Kincstári pesszimizmus - Állami vagyont kezelő főnökök után nyomoznak

A rendőrség hűtlen kezeléssel gyanúsítja a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. egyik jogelődje, a Kincstári Vagyoni Igazgatóság egyes vezetőit. A Lágymányosi-öböl ügye bűnügy.

Vas kilépett, megszűnik az MDF-frakció

Vas János engedett a Tisztelet Társasága felszólításának, és kétnapos gondolkodás után bejelentette a házelnöknek, hogy a jövőben MDF-es helyett független képviselőként akar részt venni a parlament munkájában.

Ingoványos talajon

Parkolót építene a dunakeszi Auchan bevásárlóközpont egy értékes lápterületre, melynek védettségét furcsa körülmények között törölte Vas János, a nemzeti park egykori igazgatója, aki ma - a Tisztelet Társasága küldötteként - az MDF országgyűlési képviselője.

Legények a gáton

Egy közelmúltban indult nyomozás keresztülhúzhatja Leisztinger Tamás milliárdos üzletember - értesüléseink szerint legalább 22 milliárd forintos - telekügyletét.

Ügyészségen végzi a „Panama-öböl”?

Hűtlen kezelés miatt feljelentést fontolgat a XI. kerületi Fidesz egyik képviselője az "Öböl-panamaként" elhíresült kopaszi-gáti ingatlanfejlesztés miatt. A polgármester szerint jó üzlet köttetett. A kerület kedden zárt ülésen szavazta meg 1,5 milliárdos üzletrészének eladását.

MDF-voksok a balliberálisoknak – eladták a Kopaszi-gátat

A XI. kerületi önkormányzat több mint másfélmilliárd forintért eladta utolsó, 25 százalékos [1] üzletrészét az Öböl XI. Kft.-ben, amely a lágymányosi Kopaszi-gát hasznosítására alakult. Ezzel a kerület gyakorlatilag kiszállt abból a cégből, amelyet Leisztinger Tamás nagyvállalkozóval közösen alapított, és amely a gáton szórakozónegyedet és üdülőparkot épít ki.
Találatok: [9]  Oldalak:   1