language

Helyek:

Vas megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [223]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Egy vezető beosztású orvos több mint négymillió forintot fogadott el betegei hozzátartozóitól

A Vas Vármegyei Főügyészség többrendbeli vesztegetés bűntette miatt emelt vádat egy vezető beosztású orvossal szemben, aki majdnem tíz évig a betegek ellátásáért cserébe pénzt kért és fogadott el a hozzátartozóktól, írja sajtóközleményében a Vas Vármegyei Főügyészség.

A tervezettnél sokkal drágábban építheti meg Sopronnál a közúti alagutat a Duna Aszfalt

Információink szerint akár nagyságrendileg 12 milliárd forinttal is többe kerülhet majd a Sopronnál épülő elkerülő út alagútjának megépítése. A minisztérium közölte: zajlik a szerződés újratárgyalása. Mészáros Lőrinc egyik cégének szerződését is újratárgyalják, novemberben 17 milliárd pluszpénzt kaphatnak egy vasúti fejlesztésre.

Hulladékügy: Megérkezett a Mol, az ország nagy részén lefagyott a rendszer

Július 1. óta nem lehet leadni a papírhulladékot Szombathelyen sem. Az átvételi helyet működtető cég weboldalán azt írják, egészen addig szünetel a hulladék átvétele, amíg nem kapnak központi átvételi árakat a MOHU Zrt.-től.

Érdekesen módosították a szerződéseket menet közben Mészáros Lőrinc cégei több építkezésen is

Több, egymástól független állami vagy államilag támogatott beruházáson is menet közben derült ki Mészáros Lőrinc cégei számára, hogy a munkálatokra nem a fordított áfa fizetésének szabályai érvényesek. Ezzel az érintett cégek jól, a ki nem fizetett kisvállalkozók duplán rosszul is járhattak.

Magántőkealap szállna be az egyik leggazdagabb magyar szállodaprojektjébe

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) honlapján olvasható bejelentés szerint a Market Építő Zrt. alapító vezére, Scheer Sándor minősített többségi befolyása alatt lévő cég adja el a Sárváron luxushotelt építő kft.-ben meglévő üzletrészének a felét az Equilor Alapkezelő Zrt. által menedzselt alapnak.

Elutasított pályázat: 65 év után végkiárusítás a Siker Könyvtárban

1958 óta működik a szombathelyi Siker Könyvtár. A 65 éves Ady téri könyvtár pályázatát idén először elutasították: ahhoz, hogy az alkalmazottak megkapják a bérüket, mindent kiárusítanak – könyveket, bútorokat. Minden eladó.
Találatok: [223]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>