language

Lapok:

Vasárnapi Hírek highlight_off

Vasárnapi Hírek

A Vasárnapi Hírek (VH) 1985 óta, vasárnaponként megjelenő magyarországi hetilap volt. 1994-ben lett a Fenyő János tulajdonában lévő VICO-médiabirodalom része, 1996-tól pedig az Egyesült Kiadói Holding Kft-be csoportosította a kiadói jogokat. 1999-ben a VNU Budapest Lapkiadó Rt.-hez került. 2001-ben a Sanoma Budapest Zrt. megvette a VNU magyarországi érdekeltségeit, azonban portfóliójától idegennek ítélte a VH-t, ezért továbbadta a kiadói jogokat a szerkesztőség tagjai által alakított VH Kiadó Kft.-nek. 2010-ben a lap átkerült a Geomédia kiadóhoz, majd 2016-ban a Népszavával együtt a XXI. század Média Kft.-hez (Puch László érdekeltsége). Mivel az új tulajdonos politikai motivációi, illetve a mögöttes politikai erők kideríthetetlenek voltak, nem sokkal később Gál Zoltán távozott a laptól, sőt utóda, a 2017 elején kinevezett Kertész Anna is felmondott év végén. A Népszava részéről tájékoztatták a sajtót 2018. november 29-én, hogy a napilap integrálni fogja saját kiadója másik lapját, a Vasárnapi Híreket. 2018. december 15-én először jelent meg a korábbi Vasárnapi Hírek szerkesztőségétől a Népszava új nyolcoldalas szombati melléklete, a Visszhang.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [55]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Az OLAF és a 4-es metró: sok még a kérdés

A közbeszerzések továbbra is vonzó területet jelentenek a csalók számára – állapította meg az Európai Unió csalás elleni hivatalának (OLAF) 2016-ról szóló jelentése.

Mészáros Lőrinc megoldja - Megvan a pénzcsatorna

Ugyan a Roszatom dönti el, hogy milyen cég dolgozhat be a paksi bővítésénél, ám azt a szabályt még az orosz atomvállalat sem írhatja felül, hogy az erőmű két új blokkjának építésében csak minősített (értsd: a kellő technikával, referenciákkal, igazolásokkal) vállalkozások segédkezhetnek – úgy tűnt, ez az előírás távol tarthatja az oligarchákat az optimisták szerint 4500, a pesszimisták szerint akár 7000 milliárd forintos biznisztől. Ám Mészáros Lőrinc megoldja.

Mészárost várja a balatoni nyár

Mészáros Lőrinc összehozta az ország legnagyobb turisztikai cégét – magának. A főoligarcha tucatnyi kempingbe vásárolta be magát. Mindjárt ötmilliárdért fejleszthet az állam kempinget, meg lesz egy durva élménypark is.

Évek óta tudták - A kormányt nem zavarta - Sosem volt titok

Lázár János máris letette a fegyvert, pedig két hónapon át fűrészelhetné az OLAF-jelentést. - A kormány vajon érdemben nekimegy az M4-es metrót építő nagy cégeknek? – Kárment vagy csak kampányol? - Az Orbán-kabinet majdnem 200 milliárd forintot kifizetett a „tolvajoknak”, és nem jött rá, hogy baj van.

Legalizálták a korrupciót - Tömegek az utcán, a belső ellenállás egyelőre csekély

Harmadik napja százezres nagyságrendben tüntetnek Románia városaiban a „korrupció legalizálása” ellen (lapzártánk után, péntek este ismét hatalmas tüntetés volt, a hétvégén is folytatást ígérnek - a szerk.). A kormány szerint a tüntetőket megvezeti az ellenzék, a külföldi bírálók pedig alulinformáltak. A kabinet nem vonja vissza a Btk.-t enyhítő, vitatott rendeletét.

Demszky Gábor: Nem vagyok benne

A kormány a 2018-as választásra készülve akár korrupciós kampánnyá dagaszthatja az M4-es ügyét - Miért nem hozza nyilvánosságra a kabinet a metróról szóló OLAF-jelentést? - Nem tagadja, hogy az 1998 és 2010 közötti időszakban háromszorosára nőttek az M4 költségei, de nem tudja, hogy 2010 és 2014 között hova lett több mint 82 milliárd – interjú Demszky Gábor volt főpolgármesterrel

Metrótitokkal támad az Orbán-kormány - nem véletlenül titkolóznak

Egy titkos dokumentumra épít korrupciókampányt a Fidesz: célkeresztben a baloldal - Fedőtörténetnek remek az M4-ről szóló uniós jelentés: kitakarhatja a metrófelújítás csúszását és a kormányzati korrupciót is - A kabinet nem véletlenül titkolózik, ugyanis maga a Fidesz-kormány is érintett lehet az ügyben

Budapesti metró-ügyek: feljelentés, korrupciógyanú, az üzemszerű működésnek pedig vége

Ritka eset, de a 4-es metró kapcsán egyetért Lázár János és Tarlós István. A kormány és a főváros is úgy gondolja: az utóbbi évtized legnagyobb korrupciógyanús ügye, ami a 4-es metró beruházása körül zajlik, s ami miatt több tízmilliárd forint EU-s pénz visszafizetésére kötelezheti Brüsszel Magyarországot.
Találatok: [55]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>